Reading Challenge 2019 – Tussenstand

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 0

Ik had me voorgenomen dit jaar 26 boeken te lezen. Een boek per twee weken leek me een haalbaar doel. Minder dan de 50 – 80 die ik vroeger las, maar nog steeds een mooi aantal. Inmiddels heb ik al 19 boeken gelezen en loop ik flink voor op mijn challenge.

Statistieken

 • Ik heb tot nu toe 19 boeken gelezen;
 • Dat zijn er 6 meer dan ik had gepland;
 • In totaal heb ik 5553 bladzijden gelezen;
 • Dat is gemiddeld 292 bladzijden per boek;
 • Dikste boek: The Day We Met van Roxie Cooper met 464 bladzijden;
 • Dunste boek: Fracture Me van Tahereh Mafi met 62 bladzijden;
 • Ik las 14 boeken in het Engels, de overige 5 las ik in het Nederlands.

Mijn top 5 tot nu toe:

Ik heb best toffe boeken gelezen tot nu toe. Zo genoot ik echt van de Shatter Me serie (mag ik snel het volgende deel please?) en het boek van Shonda Rhimes vond ik erg inspirerend. Ik zette mijn vijf favorieten op een rijtje.

 1. Year of Yes – Shonda Rhimes
 2. The Day We Met – Roxie Cooper
 3. De afstand tussen jou en mij – Marina Gessner
 4. Shatter Me – Tahereh Mafi
 5. Autoboyography – Christina Lauren

Heb jij jezelf een leesdoel gesteld dit jaar? Hoe gaat het daarmee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.