Pakjesochtend 2019

geplaatst in: Familie, Mama | 0

Vandaag was het eindelijk onze beurt om Sinterklaas te vieren. Het werd pakjesochtend bij mijn broer en schoonzus, met de rest van de familie. We hadden met z’n allen besloten dat de kinderen in de ochtend nog het vrolijkst zijn en dat het dus beter was om het een beetje vroeg te vieren. Dat bleek een goede beslissing, want het was ontzettend gezellig en de kinderen hebben het allemaal leuk gehad.

Mijn vader was steeds op de tafel aan het kloppen, dus we waren al een paar keer gefopt, maar toen de bel ging, wisten we dat er echt iets ging gebeuren. Het was Piet! Marcel ging snel open doen. Hij was dolblij, rende een paar rondjes en dook daarna gelijk op schoot om even te knuffelen. Hij vindt het inmiddels zo ontzettend leuk allemaal. Dit jaar geniet hij in elk geval met volle teugen van het hele Sinterklaas gebeuren.

Helaas was Marcel donderdag ziek geworden na het Sinterklaasfeest op school en hij was nog steeds niet helemaal lekker, maar hij wilde nog wel even met Piet op de foto. Dat wilde hij niet overslaan.

Cadeautjes

Piet bracht zakken met cadeautjes mee en daarnaast ook nog wat losse cadeaus die te groot waren voor de zak. Wat spannend! Ik heb foto’s gemaakt van de cadeautjes die wij allemaal gekregen hebben. Zelf kreeg ik een fijne nieuwe grillpan, kaartensets en een koetje voor onder de douche. Dank u, Sinterklaasje.

De jongens werden echt enorm verwend. Ze kregen ieder een aantal cadeautjes. Marcel kreeg een nieuwe zwemband. Deze hoef je niet op te blazen en kun je zo om klikken. Hij kan ook niet lek. Ideaal dus! En er stond ook nog een haai op. (Babyshark doo doo doo doo doo doo…. #sorrynotsorry) Daarnaast kreeg hij toffe Paw Patrol puzzels, autootjes en een uitbreiding voor zijn houten treinen met een tof kruispunt. Espen kreeg een Fisherprice kassa, een warme trui, een Vtech BlubBlub politieboot en een Vtech boekje met muziek en geluid. Ze gaan zich allebei dus wel weer even vermaken met al dit speelgoed.

Tijdens de pakjesochtend had Espen trouwens niet zo heel veel interesse in ons en de Piet die op bezoek kwam. Ook de cadeautjes konden zijn aandacht niet vast houden. Het speelgoed van zijn neefje was veel te leuk. Hij verstopte zich dus in de speelgoedhoek en kwam af en toe even bij ons kijken. We hebben hem maar laten gaan. Hij snapt het ook nog niet helemaal.

Onze jongens waren al best verwend, maar er lag toch nog een heel groot cadeau voor ze. Wat zou dat dan zijn? Het bleek een gave, houten keuken. Deze zit nog in de doos, dus papa en mama mogen nog even aan de slag om de woonkamer te verbouwen en de keuken in elkaar te zetten, zodat de jongens er daarna fijn mee kunnen spelen. Ze vonden het wel erg leuk.

Na deze fijne ochtend zwaaien wij Sint en Piet weer uit voor dit jaar. Ik was ook wel toe aan een leven zonder de stress van schoentjes zetten en of er wel cadeautjes zouden komen. Het zal er vast nog even over gaan, maar voor de rest parkeren we het fijn voor volgend jaar. Goed, zonder gekheid, het was leuk dit jaar en Marcel heeft er vooral van genoten, maar nu is het klaar.

Hebben jullie dit jaar ook Sinterklaas gevierd? Hoe was het bij jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.