Only Seven Left

geplaatst in: Muziek | 7


In december werd Solid Frame bij Clash of the Titans vergeleken met de band Only Seven Left. Ik had nog nooit van deze band gehoord, maar ik was wel meteen nieuwsgierig. Ik zocht wat muziek op. Dat klonk wel lekker. Een paar weken later zag ik dat ze op 28 april zouden spelen in Tivoli de Helling. Ik kocht twee concertkaartjes. Gisteravond was het zo ver. Ondanks dat ik de cd’s had geluisterd, had ik geen idee wat ik kon verwachten. De muziek vond ik leuk, maar ik wist niet of ze live ook goed waren.

Toen we bij Tivoli aan kwamen, werd het al snel duidelijk dat wij de gemiddelde leeftijd omhoog haalden. Dat hoeft de pret niet te drukken, want ik heb het vorig jaar ook enorm naar mijn zin gehad bij My Chemical Romance. We liepen naar binnen en er stond al een bandje op het podium. Dat bleek de band Kids can’t Fly te zijn. Daarna trad de Belgische band Vienna op als tweede support act. Ik vond beide bands wel ok, maar ik kende er nog niets van. Daarna was het tijd voor Only Seven Left. Ze begonnen en meteen stond de zaal op zijn kop. Dat gaf de jongens volgens mij bergen energie, want ze hebben enorm staan knallen op het podium. Ik heb echt enorm genoten van het optreden. Dat lag niet alleen aan de muziek, maar ook aan het feit dat je kon zien dat de band er veel plezier in had. Ik vind dat zo mooi om te zien! Voor mij was het dus een geslaagde avond.

 

7 reacties

 1. Sandra

  Ik ken ze niet. Wij hebben besloten dat we maar eens vriendjes gaan worden met het theater in de stad. Daar zit namelijk per seizoen ook twee verrassingskaarten bij die je dus aan een voorstelling uit de lijst mag besteden. Omdat het dan gratis is kan het een leuk idee zijn om dan eens een voorstelling bij te wonen die we normaal niet zouden uitzoeken.

  • Roxanne

   Dat klinkt echt heel erg leuk! ­čÖé Ik vind het theater ook altijd wel leuk, ook weer eens kijken wat daar draait.

  • Roxanne

   Ja, ik vond ze live dus heel goed. En dat is natuurlijk altijd afwachten. De energie straalde er vanaf en de muziek klonk ook goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.