Nick Jr Zomerbios 2020

geplaatst in: Film, TV & Theater | 0

Een tijdje geleden maakte ik alvast een lijstje met dingen die Marcel en ik in de zomervakantie samen konden doen. Een van de dingen op mijn lijstje was de Nick Jr Zomerbios. Deze keer zouden er filmpjes zijn van Blues Clues & Jij, Shimmer & Shine en Paw Patrol. Die eerste twee zijn niet per sé favoriet, maar Paw Patrol is altijd goed, dus we zetten dit uitje op ons lijstje. Vandaag was Espen bij mijn schoonouders en daarom besloot ik dat het een goed moment was om naar de bios te gaan met Marcel.

Zomerbios

Ik reserveerde kaartjes voor de Nick Jr zomerbios voorstelling bij Pathé Leidsche Rijn. Hier waren we in de voorjaarsvakantie ook al geweest samen. Deze keer was de voorstelling in een kleine zaal, in verband met de coronamaatregelen. Van tevoren vond ik het wel even spannend om naar de bioscoop te gaan, want daar waren we niet meer geweest sinds het begin van corona. Gelukkig was het niet druk en konden we gewoon rustig zitten. Dat scheelde wel voor mijn gemoedsrust. We hadden popcorn en drinken gehaald en waren er helemaal klaar voor.

Op televisie wordt elke keer beloofd dat het licht aan blijft en dat het geluid zachter staat, maar dit was wederom niet het geval. Gelukkig had Marcel daar geen last van. We hielden een slaapfeestje met Josh en Blue, gingen achter stinkdieren aan met Shimmer & Shine en daarna was het tijd voor Paw Patrol. Marcel had heel erg gehoopt dat het een aflevering zou zijn van de megapups en dat was gelukkig het geval. Hij was dolblij, maar ik hoorde meer blije reacties in de zaal. Voor we het wisten, gingen de lampen al weer aan in de zaal en was het voorbij. Marcel vond het ‘Heel heel erg leuk!’ en heeft er zeker van genoten.

Gaan jullie ook naar de bioscoop deze vakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.