Nesteldrang of lentekriebels

geplaatst in: Thuis | 1

Sinds gisteren heb ik het op mijn heupen. Het huis moet schoon. Het is zeker nog een beetje vroeg voor nesteldrang, maar ik geloof ook dat dit meer lentekriebels zijn waar ik last van heb op dit moment. Die heb ik namelijk elk jaar. Dan krijg ik de neiging om van alles aan te pakken in huis als in februari de eerste warme zonnestralen door de ramen naar binnen komen.

Nu moeten we uiteraard het huis opruimen en klaar maken voor de baby die er over zes maanden aankomt, maar dat is niet het enige. De afgelopen weken voelde ik me niet lekker en in december werd ik geopereerd aan mijn galblaas, dus ik geef ook eerlijk toe dat ik het huishouden wat heb laten versloffen. Opeens ben ik daar klaar mee. Schoon moet het. Opgeruimd. Het liefst nu.

Vanmorgen begon ik dus alvast met het poetsen van de keuken. Ik deed de was, zette wat spulletjes op Marktplaats en bracht het plastic afval naar de plasticbak aan het einde van de straat. Ook ging ik op zoek naar iemand die ons kan helpen met het schilderen van de badkamer. Er staan nog genoeg andere klusjes op mijn to do lijst, maar ik weet ook dat ik niet te hard kan rennen op dit moment, want dan lig ik morgen weer moe op de bank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.