Negen Maanden Beurs 2016

geplaatst in: Uitjes en Evenementen | 0

Gisteren was ik met Huib op de Negen Maanden Beurs 2016. In 2015 ging ik voor het eerst naar de Negen Maanden Beurs. Ik was toen bijna zestien weken zwanger en we moesten eigenlijk alles nog kopen voor de kleine. We kregen ontzettend veel informatie en ik vond het best wel vermoeiend en overweldigend allemaal. Dit jaar hadden we meer een idee van wat ons te wachten stond. We konden een heleboel dingen overslaan (sorry, we hebben geen geboortekaartjes meer nodig!) en daarnaast had ik een verlanglijstje van spulletjes die ik wilde kopen op de beurs. Ook dit jaar kwamen we thuis met flyers, goodiebags en leuke producten om te proberen.
Negen Maanden Beurs 2016Net als vorig jaar wilde ik graag beide shoppers hebben, zowel van de Negen Maanden Beurs als de Huishoudbeurs. Ik kocht ze dus allebei. Er zaten een paar leuke dingetjes in, maar het ging mij vooral om de shoppers zelf. Het leukste item uit de shopper van de Negen Maanden Beurs 2016 was het boekje van Gonnie. Een klein, schattig boekje. Dat is wel handig om mee te nemen, dan kunnen we onderweg of bij opa en oma ook een boekje lezen. Andere leuke cadeautjes waren de anti-lekbeker van Kruidvat. Handig, want daar zijn we nu aan toe. Voor thuis had ik er al eentje gekocht van Difrax, maar deze stop ik dan lekker in de luiertas. Ook kregen we nog een goodiebag van Nutricia (met haverpap, een memoryspel, een fruithapje, lepeltjes, een boekje over hapjes maken en een clip om de pap dicht te maken) en Hero (met een monddoekje en een probeerverpakking opvolgmelk) en een probeerzakje met haverpap van Biobim.

Negen maanden beurs aankopenZelf had ik de swimtrainer op mijn verlanglijstje staan. Ik had hem vorig jaar al gezien, maar vond het toen nog te vroeg om die al aan te schaffen. Inmiddels hadden we hem nog steeds niet gekocht, dus ik keek meteen of die stand er weer was. Ook wilde ik graag een leuk broekje kopen. Die vond ik bij CarlijnQ. Geel is weer eens wat anders. Leuk voor het voorjaar. Ook hebben we nieuwe fopspenen (en een tutteldoekje) gekocht bij Difrax, koekjes bij de Kleine Keuken, een pakketje van Bon BéBé en sokjes bij de stand van KipKep. Bij de Nutricia stand bestelden we opvolgmelk met een flinke korting, maar deze pakken worden thuis bezorgd en die heb ik dus nog niet in huis. Op de Huishoudbeurs kochten we nog wat kleine dingen voor onszelf.

Ik vond het weer een geslaagde middag. Wel was ik blij dat we ervoor gekozen hadden om Marcel bij mijn ouders te laten. Het is ontzettend druk op de beurs en ik denk niet dat ik hem daar een plezier mee zou doen. Er is zeker gedacht aan de kleintjes en er zijn allerlei plekjes waar je de kleine kunt verschonen en voeden, maar dan nog. Ook de file van kinderwagens voor de lift vond ik zelf geen aanrader. Toch waren er veel mensen met kinderen, dus het moet te doen zijn.

Ben jij ook naar de Negen Maanden Beurs of Huishoudbeurs geweest dit jaar? Hoe vond jij het?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.