Negen Maanden Beurs

geplaatst in: Mama, Uitjes en Evenementen | 1

Afgelopen vrijdag ben ik met Pel naar de Negen Maanden Beurs geweest. Nu we zelf een kindje krijgen, vond ik het wel een goed idee om daar inspiratie op te gaan doen. Ik had eigenlijk geen idee wat ik kon verwachten van de beurs. Van een aantal bedrijven wist ik dat ze er zouden staan, maar verder had ik geen idee. Pel had de middag vrij genomen, dus we hadden ruim de tijd om alles te bekijken. Rond twee uur waren we binnen bij de Rai.

Negen maanden beurs 01We liepen eerst een rondje over de Negen Maanden Beurs zelf. In kon maar één hal vinden, wat iets te maken had met de manier waarop ik rond loop op zo’n beurs. ‘Hey kijk daar!’ roep ik steeds terwijl ik opeens naar links of rechts af buig, tussen de mensen door. Zo moet je dus eigenlijk een aantal rondjes lopen om ook echt alles te zien. Mijn interesse ging vooral uit naar bekende stands, maar ook naar geboortekaartjes. Dat is tenslotte iets wat nog op ons to do lijstje staat. Desondanks vonden we uiteindelijk ook hal 8 en de rest van de stands, zodat we de ronde af konden maken. Ook kwamen we nog een hoop leuke (web)winkels, organisaties en merken tegen die we nog niet kenden en waar we zeker meer van willen weten. Ik heb hele stapels met visitekaartjes en flyers verzameld in mijn tas. 

Negen maanden beurs 02Naast de Negen Maanden Beurs konden we met het kaartje ook doorlopen naar de Huishoudbeurs. Ook daar was ik nog nooit geweest. Ik moet zeggen dat de Huishoudbeurs me wat minder goed beviel dan de Negen Maanden Beurs. Ondanks dat er veel meer standjes waren en er meer te doen was, vond ik het behoorlijk druk en chaotisch. Je werd aan alle kanten omver gelopen of gereden (Ik denk dat ik serieus een trauma heb overgehouden aan vrouwen met trolleys!) Uiteraard is het best leuk om nieuwe producten te proberen in de food hal en om verder eens een kijkje te nemen, maar ik weet niet of ik daar nog eens heen zou gaan.

HHB 2015Op beide beurzen waren voldoende toffe beursaanbiedingen te vinden. Ik kocht op de Huishoudbeurs onder andere de shopper met promotie producten, twee zakken drop, een flesje bio oil en een Blond mok van het Emma Kinderziekenhuis. Op de Negen Maanden Beurs kocht ik een doosje met ‘Happy Moments’ kaartjes, de Nijntje shopper waar leuke spulletjes in zitten voor de baby, een fles witte wijn zonder alcohol en een speldje van twee babyvoetjes. Ook werd ik donateur van fonds Gezond Geboren. Aan het einde van de dag lieten we een geslachtsbepalende echo maken. Hier zal ik later nog een blogje over schrijven! Ik heb in elk geval een hele gezellige dag gehad samen met Pel en wie weet gaan we in de toekomst nog wel eens.

Advertentie 

  1. Joyce

    Ah leuk, de milestone cards! 🙂
    En de Emma mok wilden we eigenlijk ook halen, maar konden de stand niet meer terugvinden. Zal ze eens opzoeken via internet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.