NaNoWriMo: I did it again!

geplaatst in: Schrijven | 6


Vorig jaar heb ik in november bijna elke week wel iets geschreven over NaNoWriMo en hoe het ervoor stond met mijn verhaal. Ik zat er helemaal in en ik had op dat moment ook weinig te doen voor mijn studie. Dat was dit jaar anders. Ik zat er niet lekker in en mijn kop stond er niet zo naar. Naast mijn stage moest ik af en toe naar school toe voor intervisie en ik ben ook verschillende malen in het ziekenhuis geweest. Er waren gewoon dagen dat ik te druk was om te schrijven. Ik was wel begonnen aan een verhaal, maar ik had geen idee of ik de 50,000 woorden wel zou halen.

Toch kwam er een punt waarop ik bij mezelf dacht ‘je bent er nu aan begonnen en dan zul je het afmaken ook’. Ik begon te schrijven op momenten dat het lukte. Soms waren dat maar een paar honderd woorden en op andere dagen waren het er een paar duizend. Met steun van Twitter en het forum van NaNo is het uiteindelijk gelukt. Ook dit jaar heb ik 50,000 woorden geschreven in 30 dagen.

Wat ik ga doen met mijn verhaal? Voorlopig even helemaal niets. Het afstuderen staat nog altijd op de eerste plaats. Het was leuk om me met iets anders bezig te houden in november, maar ik moet ook prioriteiten blijven stellen. Ik weet wel dat ik het volgend jaar gewoon weer ga proberen. Ik hoop wel dat het dan weer wat makkelijker zal gaan!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.