Muse was een feestje!

geplaatst in: Muziek | 9

Een aantal weken geleden kreeg ik een berichtje van mijn schoonzusje met de vraag of ik mee wilde naar Muse. Ze hadden een kaartje over. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. De datum lag (één dag) na de deadline van mijn scriptie dus ik stuurde “JAAAAAA!” terug en het was geregeld. Ik ging naar Muse, één van de twee bandjes die nog op mijn wensenlijstje stonden qua concerten. Dinsdag was het zover. Aan het einde van de middag sprak ik met mijn broer en 2 anderen af op het station in Utrecht en samen pakten we de trein naar Amsterdam.

Muse01

Vanaf het moment dat Muse begon te spelen, vond ik het een feestje! Dat de muziek goed was, daar had ik van tevoren geen moment over getwijfeld. Ze speelden alle bekende nummers dus we konden heerlijk mee schreeuwen en zingen (en daarna was ik uiteraard mijn stem kwijt – lekker rustig!) Wat ik mooi vond aan dit optreden was dat er zoveel aandacht besteed was aan de details. Het decor klopte helemaal en op de grote schermen gebeurde meer dan gewoon camerabeelden van dat moment. Daar houd ik van! De show werd helemaal afgemaakt door de inzet van twee acteurs die ook echt een boodschap brachten. Ik kan er uren over vertellen, maar dit is waarschijnlijk echt een kwestie van ‘je had erbij moeten zijn’.

Muse02

Ik heb met de foto’s geprobeerd om een beetje beeld te geven van hoe het was. Ik heb in elk geval enorm genoten van dit concert en ik weet nu dat Muse terecht op mijn lijstje stond om eens live te zien. Kortom, ik vond het een aanrader en als ik de kans krijg, ga ik er graag nog een keer heen!

*****

Ps. wil je meer lezen over deze avond? Lees dan ook de blog van Melissa! Ook zij schreef over dit fantastische optreden!

9 reacties

 1. Tamara

  Concert nummer 2, optreden nummer 4 voor mij maar wat blijft het een gave band!! Bij mij staat nu ook een stuk online 😀 gave fotos!! Xx

 2. Sanne

  Leuk dat je zo genoten hebt. Na alle stress is het wel even goed om zo lekker te ontspannen.

 3. Patricia D

  Grappig 🙂 ik heb in het verleden muse 3x gezien en vond het 3x doodsaai en besloot nooit meer geld eraan te verspillen 🙂 maar half mijn nederlandse timeline is erheen geweest en waren dol entousiast… Wie weet in de toekomst toch nog maar een keer proberen?

  • Roxanne

   Ik heb dat ook wel eens gehoord in het verleden maar dit was echt heel gaaf!

 4. Mich

  Ik heb helemaal niet van de alternatieve muziek maar Muse vind ik wel heel gaaf! Leuk dat je er bent geweest, volgens mij heb je een topavond gehad.

 5. Zina

  Superleuk dat je geweest bent, Muse is echt een ontzettend goede band, vooral live. Zelf heb ik ze een aantal jaar geleden in het Goffertpark gezien en dat was ook echt geweldig 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.