Inspiratie voor de babykamer

geplaatst in: Thuis | 0

Woensdag schreef ik dat we gaan beginnen met het klussen in de babykamer. Uiteraard moeten we eerst gaan winkelen en bepalen welke kleuren er komen voor de vloer en de muren. Ik heb wel een idee van wat ik wil, maar nu de uitvoering nog. De perfecte kleur verf heb ik nog niet gevonden, maar dit weekend gaan we even wat verschillende bouwmarkten bezoeken en wie weet komt het dan wel goed.

Hoewel we nog niets gekocht hebben, ben ik wel al sinds het begin van mijn zwangerschap aan het kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Ook hield ik op Pinterest een (verborgen) bord bij met inspiratie voor de babykamer en alle andere dingen die met de baby te maken hebben. Met een deel van deze plaatjes maakte ik eerder deze week een collage om met jullie te delen.

Op de muren wil ik het liefst iets met mint, groen of aqua. Nu we weten dat we een jongetje krijgen, kunnen we het wat blauwer maken dan in het begin de bedoeling was. Al ben ik zelf ook dol op blauw en ik ben toch een vrouw. Verder zou ik graag iets doen met wit en grijs/zilver. Zo ben ik verliefd geworden op witte gordijnen met grijze sterren. Op Pinterest word ik verder heel vrolijk van bepaalde details. Een muur met foto’s en quotes, de naam van de baby of het alfabet. Zoiets lijkt me erg leuk om te maken. Uiteraard mag een kast of plank met kinderboeken niet ontbreken in het kamertje. Ik hoop stiekem dat de kleine ook van lezen gaat houden.

Inspiratie is er dus volop. Nu moeten we het allemaal nog uitvoeren. Als het zover is dan zal ik natuurlijk foto’s maken en deze met jullie delen. Tot die tijd mogen jullie meegenieten van mijn ideeën.

babykamer moodboard 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.