Hallo april

geplaatst in: Life | 1

april 2015De tijd vliegt voorbij. Vandaag is het alweer 1 april 2015. Na een korte nacht lukt het me vandaag niet om uit te slapen, dus ik zit met de laptop in bed te luisteren naar het Foute Uur van Q Music. Even rustig wakker worden. En nadenken over alle leuke plannen die we hebben in april.

In april hebben we in elk geval redenen genoeg voor feestjes. Zo wordt Huib deze maand 29. Wat reden is voor een verjaardagsfeestje (of twee). Ook is mijn schoonzus gepromoveerd en daar gaan we volgende week een borrel op drinken. Voor mezelf wordt 24 april de mooiste dag. Dan is het namelijk een jaar geleden dat ik geopereerd ben. Een jaar met ups en downs. Het liefst zou ik dat ook afsluiten met een feestje. Er staat in elk geval al een fles bubbels – zonder alcohol – klaar voor die dag.

Het wordt de maand waarin we gaan klussen in de kleine slaapkamer om die om te toveren tot een babykamer. Ik zit vol met ideeën. De kamer is in elk geval al leeg, dus we kunnen aan de slag. Als het goed is gaan we snel winkelen. Eerst voor een vloer en verf voor de muren, deur en kozijnen en daarna natuurlijk de meubeltjes. Zodra er wat te zien is, zal ik foto’s plaatsen op mijn blog. Zelf mag ik van de familie niet veel meer doen dan de spullen uitkiezen (en de baby uitbroeden), dus dat wordt kijken hoe anderen aan het werk zijn, shoppen en koffie zetten.

Verder hoop ik op lekker lenteweer. Ik heb zin om te lezen op het balkon en naar buiten lopen op mijn slippers. Ik wil snel de balkons opruimen en schoonmaken, zodat ik naar buiten kan zodra de zon echt gaat schijnen. Ook hebben Huib en ik bloemzaadjes gekocht voor de plantenbakken op het balkon, dus ook daar kunnen we mee aan de slag de komende week. Daarnaast hebben we bij HEMA aardbeien, tomaatjes en zonnebloemen gekocht om zelf te zaaien. Ik ben benieuwd of dat ook een beetje gaat lukken. Ik heb niet echt groene vingers, dus dat wordt spannend, maar nu onze onderbuurvrouw zoveel dingen uit haar tuin haalt, kriebelt het bij mij ook wat meer om te gaan tuinieren.

Ik wens jullie allemaal een fijne maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.