Moet je ‘ns proeven!

geplaatst in: In de keuken | 19

Elke keer zie ik die reclame voorbij komen van Snack a Jacks. Je weet wel, die reclame waarbij ze zeggen welke smaak past bij welke leeftijd. Ik moest er wel om lachen en vroeg me af in welke categorie ik zou vallen. Vrouwen van 29 die nog niet goed weten wat ze willen met hun leven? En welke smaak hoort daar dan bij? De hartige smaken met kaas en barbecue had ik al wel eens geproefd in de kleine zakjes, maar de andere drie kende ik nog niet. Ik maakte op mijn telefoon een profiel aan, speelde wat met mijn avatar en daarna was het me niet duidelijk welke smaak bij mij zou passen. Ik verliet de website en dacht er niet meer aan.

Deze week kreeg ik een e-mail binnen. ‘Gefeliciteerd! Je hebt een Snack a Jacks proefpakket gewonnen!’ Was dat spam? In de e-mail stond dat ik mijn adres moest e-mailen en dat ik dan een proefpakket zou krijgen. Dat leek me wel wat. Eigenlijk had ik verwacht dat ik iets kleins zou krijgen waarmee ik alle smaken eens kon proberen. Tot vandaag de bel ging. De postbode stond voor de deur met een enorme doos. In de doos zaten vijf grote rollen Snack a Jacks. Dat was een leuke verrassing! Ik kan ze dus écht allemaal gaan proberen.

Terwijl ik de verpakking met de smaak Cheese vast open gemaakt heb (daarvan weet ik tenslotte al dat ik hem lekker vind), zit ik dit verhaal te typen. Niet dat ik dat moet doen, maar als ik iets leuk vind, deel ik het graag. Hebben jullie zelf al een favoriete smaak? En zijn jullie benieuwd welke ik uiteindelijk het lekkerst vind?

snackajacks

19 reacties

 1. Judith

  Wat leuk dat je dat zomaar toegestuurd kreeg, zeg! Nou ja, gewonnen, dan. Ik zelf heb nog nooit de hartige geprobeerd, dat lijkt me gewoon niets. De karamel en de chocolade versies vind ik wel lekker.

  Nou, eet ze!

  • Roxanne

   Ik had dat dus precies andersom. De hartige heb ik wel geproefd en van de zoete wist ik niet wat ik ervan moest denken. Mooie manier om het te proberen dus!

 2. Mich

  Ik heb ze nog niet alle 5 geprobeerd. Maar ik vind caramel echt lekker. Barbeque ook, maar volgens mij vonden mijn collega’s dat niet zo’n goed idee 😛

 3. Patricia D

  O die chocola cocos klinkt lekker…
  Ik vind de bbq niet lekker trouwens de kaas wel en de caramel ken ik ook die is ook goed te doen!!

 4. Willemvk

  Ik heb nog nooit van die dingen gegeten, dus ik heb geen flauw idee welke ik het lekkerste zou vinden.

  Eet smakelijk maar 😀

 5. Kim

  En je wint nooit wat he…dat geloof ik dus niet meer haha 😉
  Maar super leuk! Ik heb zelf geen idee, want ik eet het nooit.

  • Roxanne

   Ik vraag me af in hoeverre het ‘winnen’ is want ze willen natuurlijk reclame maken voor het product, maar leuk is het wel 🙂

 6. Limoentje

  Ik kende de hartige smaken al, die met kaas vond ik altijd wel lekker. De zoete spreken me niet zo aan.
  Wel leuk dat jij ze allemaal mag proberen!

 7. Jennn

  Leuk, ik had me ook opgegeven, maar niks van gehoord. Mijn favoriet is de cheese, op de voet gevolgd door de barbecue. De caramel vond ik heel erg tegenvallen, kokos houd ik uberhaupt niet van en de choco heb ik nooit geproefd.

  • Roxanne

   Wat stom dat jij nog niets gehoord hebt. Misschien komt het nog? 🙂 Ik heb tot nu toe alleen cheese en caramel geprobeerd. Ik vind ze allebei wel lekker maar het is niet te vergelijken, in die zin dat ik echt zin moet hebben in zoet of hartig om één van beide te willen eten. Kiezen wordt dus een ramp!

 8. Petra

  Wat leuk! en lekker 😀 Ik ben gek op die cheese smaak, caramel vind ik niet zo lekker, paprika ook niet, maar die anderen ken ik niet… misschien ook eens proeven dan.

 9. Marcella

  Leuk cadeau, ik ben benieuwd wat je favoriet wordt! Ik heb ze ook wel gegeten, maar ik gewoon niet dol op rijstwafel. Dus ja, nu al tijden niet meer gehad 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.