Meest gelezen blogposts van 2017

geplaatst in: Internet & Technologie | 0

Vorig jaar schreef ik een overzicht met de best gelezen blogs van 2016. Ik was wel benieuwd welke artikelen van 2017 het best gelezen zijn en daarom zette ik deze nog even op een rijtje. Het is een opvallend lijstje geworden. Het lijkt nu alsof het jaar 2017 volledig in het teken heeft gestaan van mijn zwangerschap en de miskraam. Ik denk ook wel dat dit voor ons de belangrijkste en grootste gebeurtenissen zijn geweest. Op de derde plaats komt de verhuizing, maar hier heb ik niet zo veel over geschreven dus het is ook wel logisch dat je die niet tegenkomt in dit rijtje.

Dag Kindje

Ik schreef dit toen ik wist dat ik echt een miskraam had gehad. Ik was verdrietig en wilde graag alles van me af schrijven. Toen wist ik nog niet dat er een opname en curettage zouden volgen. Dit was absoluut de meest heftige en emotionele week van het jaar.

Marcel heeft een nieuwtje

Uiteindelijk had ik op 25 juli weer een positieve zwangerschapstest in handen. Wat was dat eng! Na een aantal goede echo’s durfde ik het nieuws ook te delen op mijn blog.

Grijze wolken in mijn hoofd

Deze zwangerschap verloopt anders dan die van Marcel. Ik ben steeds angstig en durf me nog niet goed te hechten aan deze baby. Ook nu ik in het derde trimester zit, blijft het spannend. Ik zit niet lekker in mijn vel, kan weinig hebben en ik word regelmatig overspoeld door emoties. Ook dit schreef ik van me af. Ik heb zoveel fijne reacties gehad en voelde me daardoor in ieder geval minder alleen.

Termijnecho: 10 weken echo

Alle artikelen die met de zwangerschap te maken hebben, worden goed gelezen. Het is fijn om te merken dat iedereen mee leest en mee leeft. Tijdens de 10 weken echo werd mijn uitgerekende datum aangepast van 3 april naar 30 maart. Dat gaf een fijn gevoel. Ook al zegt het weinig over wanneer de baby geboren zal worden. Dat bepaalt meneer natuurlijk helemaal zelf.

Jongen of meisje?

In oktober hadden we een afspraak staan voor een pretecho. We hadden die dag twee doelen. Ten eerste vond ik het leuk om Marcel mee te laten kijken naar de baby, maar we waren zelf ook erg benieuwd naar het geslacht van de baby. Ik dacht steeds dat het een meisje zou worden, maar ik had het mis. We krijgen er een jongen bij.

Dit zijn de vijf artikelen die in 2017 het meest werden gelezen op mijn blog. Wat werd het best gelezen op jouw blog dit jaar? Deel gerust een linkje onder dit artikel, dan kom ik later deze week even bij je langs om te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.