Jongetje of meisje? 

geplaatst in: Mama | 4

Sinds ik weer zwanger ben, ben ik vooral bezig met of alles goed gaat met deze baby. Of het een jongetje of een meisje is, maakte me dan ook niet echt uit. Toch was ik wel heel nieuwsgierig. Mijn gevoel zei dat het deze keer een meisje zou worden, maar je weet het pas zeker als je een echo laat maken. De nieuwsgierigheid won en ik plande een pretecho in om het geslacht van de baby te laten bepalen. 

Vanmorgen was het zo ver. We reden naar het ziekenhuis toe waar we een afspraak hadden. Ik was weer heel zenuwachtig, maar alles was goed met de kleine. Hij of zij was lekker beweeglijk, maar liet zich heel goed bekijken. Dat leverde een stel mooie foto’s op die ze voor ons geprint heeft. 

Toen kwam de vraag of de kleine ons ook wilde vertellen of we een jongetje of een meisje krijgen. Dat wilde baby wel. De beentjes gingen wijd en er was eigenlijk geen twijfel meer mogelijk. Ik zag gelijk dat we een tweede jongetje krijgen. Marcel krijgt er in maart een broertje bij. Het voelde eigenlijk meteen helemaal goed. Een jongen. Wow. Ik ben er echt super blij mee! 

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.