Webshop: Mama drinkt wijn

geplaatst in: In de keuken, Lifestyle | 7

In deze heftige tijden leek het me leuk om een aantal webshops in het zonnetje te zetten. Na twee blogjes met meerdere webshops, heb ik nu een leuke winactie met een webshop die toch echt in een eigen categorie valt. Hoewel ik het account van Mama Drinkt Wijn al lang volg op Instagram, was het tot nu toe voor mij vooral de humor die me aansprak. Toch zijn de wijnetiketten, glazen en andere spulletjes met wijnquotes heel erg tof om cadeau te geven aan jezelf of een ander. Ben of ken jij een wijnliefhebber? Dan heb ik ook een leuke winactie voor jou.

Mama drinkt wijn

Het zoveelste account met grappige quotes? Grappig zijn de quotes zeker, maar deze mama kent haar wijn. Lonneke, de vrouw achter Mama drinkt wijn, is vinoloog en is sommelier bij een restaurant in Den Bosch. Hoewel de wijnlabels begonnen als een leuk ‘extraatje’, komt deze side business wel van pas tijdens deze corona crisis. Zo hebben ze het restaurant momenteel ingericht als pop up store voor de spulletjes die ze ook verkopen in de webshop van Mama drinkt wijn en Fun wine labels. Je kunt nu zowel online als offline terecht voor het leuke assortiment van wijnlabels, wijn, wijnviltjes, kaarten, wijnglazen en zelfs tassen!

Winnen

Ik kocht voor mezelf een tas en wijnglazen in de webshops van Mama drinkt wijn. Van de tassen wil ik één exemplaar weggeven aan iemand die ook dol is op wijn! Wil jij kans maken op deze linnen tas? Lees dan hieronder wat je hiervoor moet doen.

 • Vertel me in een reactie dat je mee doet en met wie jij graag een wijntje drinkt;
 • Plaats je reactie met een geldig e-mail adres zodat ik contact met je op kan nemen als je wint;
 • Volg je mij al op op Instagram, Twitter, Pinterest of Facebook? Ik zou het erg leuk vinden als je dit zou doen;
 • Het delen van mijn blog op jouw social media waardeer ik ook heel erg;
 • Deze winactie loopt tot en met 29 november;
 • Op 30 november stuur ik de winnaar een e-mail. Beantwoord deze e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.

 

7 reacties

 1. Anita H.

  Wat een leuke tas! Ik ding graag mee. En ik drink (onder andere) graag wijn met vriendin Rita.

 2. Samantha Roelink

  Wat een ontzettende leuke tas, het slaat echt helemaal op mijn zaterdagavond cravings haha. Wijn drink ik graag samen bij mijn moeder, met een kaasplankje voor de open haard en dan is er eindelijk tijd voor goede gesprekken. Of met mijn vader, wij delen de passie voor goede rode wijnen, muziek en koken, dus een heerlijke avond met een combinatie van die 3 is echt onze favoriete ontspanning.

 3. Vera kessels

  Haha ik moest lachen toen ik deze zag! Ken hem nog niet… super leuke tas!
  Perfect voor boodschapjes mee te doen! Doe graag mee 🙂

 4. Manon

  superleuke tas! Ik drink graag een wijntje met mijn vriend, als de kinderen slapen en we de dag nog even doornemen..

 5. Moniek

  Wijn? Vooral in de zomer, lekker gekoeld!
  En natuurlijk in een restaurant, passend bij wat ik eet. Dat is al véél te lang geleden 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.