Maandoverzicht van mei 2016

geplaatst in: Maandoverzicht | 3

Vanmorgen dacht ik even na over de afgelopen maand. Voor mijn gevoel heb ik in mei niet veel gedaan en was het allemaal redelijk saai. Toch heb ik best veel gedaan. Mijn sociale leven komt langzaam weer terug. Daarom leek het me een goed idee om eens een maandoverzicht te schrijven. Dan kan ik terugkijken naar wat ik allemaal gedaan heb en er nog een keer van genieten.maandoverzicht mei 2016

In mei ging ik allereerst naar het bevrijdingsfestival hier in Utrecht. Ik ging alleen, maar kwam allerlei mensen tegen die ik kende en het was supergezellig. Ik vierde mijn eerste moederdag. Marcel en Huib hadden cadeautjes voor mij gemaakt en gekocht, maar we hadden ook een gezellige dag met onze families. Zo gingen we die dag lekker lunchen en barbecueën. Het was ook de maand waarin Marcel alweer 9 maanden werd. De tijd gaat zo snel. Hij gaat met sprongen vooruit en leert zo ontzettend veel. Het is echt prachtig om te zien. Met Pinksteren gingen we lekker wokken met familie. Ook ging ik een paar keer naar de bioscoop toe. De zon scheen volop waardoor we veel buiten waren.

Het viel me sowieso op dat ik aardig veel films gekeken heb en dat ik ook een paar boeken gelezen heb in mei. Marcel sliep goed en deed ook bijna elke dag een middagdutje (dit was voorheen niet altijd het geval) waardoor ik veel tijd had om te lezen. Ik heb daarom een lijstje gemaakt met de boeken die ik las en de films die ik afgelopen maand keek.

Ik las de volgende boeken

 1. Harry Potter and the Goblet of Fire – J.K. Rowling
 2. The 5th Wave – Rick Yancey
 3. Me Before You – Jojo Moyes
 4. The Infinite Sea – Rick Yancey
 5. The Last Star – Rick Yancey

Ik keek een heleboel films

 1. 10 Cloverfield Lane
 2. Mother’s Day
 3. The Host
 4. The 5th Wave
 5. X-men: Days of Future Past
 6. X-men: First Class
 7. Midnight Special
 8. The Lady In the Van
 9. 90 Minutes in Heaven
 10. Captain America: Civil War
 11. All Roads Lead to Rome
 12. The Bourne Identity
 13. The Bourne Supremacy
 14. The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy
 15. Money Monster

Hoe was mei voor jou? Wat heb jij allemaal gedaan?

3 reacties

 1. Volgmama

  Zo te zien ben je een echt filmfanaat. Ik heb weinig tijd ervoor. Kijk eens in de week een film. Mijn man gaat zaterdag met de jongens naar de angry birds film.

  • Roxanne

   Eigenlijk was ik dat dus nooit, maar de laatste tijd opeens wel 🙂 Ik ga ook veel minder de deur uit nu dus heb ik er tijd voor.

 2. Tamar

  Wat heerlijk om zoveel te kunnen lezen en films te bekijken! Zou ik ook graag willen, maar op de een of ander manier lukt het mij niet altijd. Te moe, te druk of te veel afgeleid….. 🙂
  Tamar recently posted…taking a little breakMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.