Mijn eerste moederdag

geplaatst in: Familie | 1

Dit jaar is moederdag best wel een beetje bijzonder. Het is mijn eerste moederdag als moeder van Marcel. Hoewel ik van tevoren dacht dat ik dit soort dagen niet zo belangrijk zou vinden, voelde dat vanmorgen toch anders. Marcel sliep uit tot 9 uur, maar toen was ik zelf al wakker. Ik was al een paar keer gaan kijken naar hem en hoe zoet hij daar lag te slapen. Wat een rijkdom, wat ben ik gek op dat kleine mannetje!

Hoewel moederdag vooral om liefde draait, was het toch wel erg leuk om twee cadeautjes te krijgen van mijn mannen. Ik kreeg een boek met lekkere cupcake recepten en Marcel had zijn allereerste kunstwerkje voor mij gemaakt. Die heeft meteen een mooie plek gekregen aan de muur. Verder kreeg ik een heleboel knuffels van mijn kleine man.
Mijn dag kan al niet meer stuk en ik ga zo lekker genieten van de zon en van onze familie. Vanmiddag gaan we lekker brunchen met mijn familie en daarna rijden we door naar de familie van Huib voor een barbecue. Dat moet goed komen.

Ik wens iedereen een hele mooie zondag! Gaan jullie nog iets leuks doen?moederdag 2016

Ps. Nog een kleine moederdag leestip: Joyce verzamelde op haar blog de verhalen van moeders en wat moederdag voor hen betekent. Erg leuk om te lezen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.