Maandoverzicht november 2021

geplaatst in: Maandoverzicht | 0

November was een hele drukke maand. We hadden zowel hoogte als dieptepunten, maar uiteindelijk konden we de maand positief afsluiten. Ik was onwijs druk met afspraken voor de kinderen en daarnaast begint ook mijn olie business steeds beter te lopen. Daar ga ik verder hier niet op in, maar als je het leuk vindt om mee te lezen, kan dat op mijn olie website. Hoe dan ook, deze blog was erg stil, omdat ik echt op zoek ben naar een nieuwe balans. Nu vertel ik jullie wat we allemaal deden in november.

We moesten met  Mike naar de dierenarts. Hij kwam miauwend binnen met een vies oogje wat helemaal dicht zat en ik vertrouwde het niet. Eenmaal bij de dierenarts ontdekten we meer verwondingen. Hij wilde niet meewerken, want het deed teveel pijn en daarom hebben ze hem onder een roesje moeten behandelen. Hij was duidelijk gebeten door een andere kat en heeft geluk gehad dat zijn oog niet beschadigd is. Daarna kreeg hij een week lang medicatie. Dat was best een drama, maar uiteindelijk had hij door dat het hem hielp en toen begon hij mee te werken. Inmiddels is Mike weer helemaal de oude.

Tot nu toe hebben we corona buiten de deur weten te houden, dus toen we een e-mail kregen van de peuterspeelzaal dat één van de pedagogisch medewerkers positief getest was. Espen is heel erg knuffelig de laatste tijd, dus ik was bang dat het mis zou zijn. Het was een drama om een afspraak te plannen bij de ggd. Gelukkig was zijn zelftest elke dag negatief, maar toch kneep ik hem wel. Uiteindelijk wisten we een kleine week later dat hij negatief was dus dat was fijn. Het was wel even schrikken. Espen vond het trouwens niet erg om zich te laten testen. Hij vond het prima.

Toen Espen bij opa en oma ging logeren, namen we Marcel mee uit eten. We gingen gezellig pannenkoeken eten. Daar hebben ze een speelhoek en er waren veel gezinnen, dus mensen waren er wel aan gewend dat kinderen af en toe rond lopen. Marcel had een hele stoere piraten pannenkoek uitgekozen. Dat moeten we binnenkort nog maar een keer over doen als Espen er ook bij is.

Op 20 november waren we 1 jaar getrouwd. Het jaar is serieus voorbij gevlogen. We konden helaas niet het etentje geven wat we in gedachten hadden, maar hebben het wel samen gevierd. We zijn fijn een nachtje weg geweest zonder kinderen.

In november kwam Sinterklaas weer in het land. Ik vind dit altijd een flink intense periode en het is zowel leuk als too much voor de kinderen. Espen kan er gelukkig beter tegen dan Marcel en hij vond het super tof dat hij met opa en oma naar de intocht mocht in Geldermalsen. Check dat blije snoetje.

Mijn vriendin Fabi was in Nederland deze maand. We hadden elkaar al bijna vier jaar niet gezien en corona of niet, ik wilde wel graag afspreken nu. We spraken af in Leiden en gingen naar Naturalis. Dat was ontzettend leuk. Ik was er nog nooit geweest, maar denk dat Marcel het ook een leuk museum vindt, Na Naturalis reden we naar Scheveningen. Het was heel fijn om elkaar weer eens te zien. Het was misschien kort, maar wel de moeite waard.

Op 27 november werd mijn vader 66 jaar. We hebben het klein gevierd. Wij zijn vroeg langs geweest met de jongens voor taart en lunch. Dat was heel gezellig. Jammer dat we het niet met z’n allen konden vieren, maar de jongens waren blij dat ze opa en oma konden zien. En er was lekkere appeltaart.

Tijdens ons nachtje weg hebben we heerlijk gezwommen, dus we wilden dat nog eens herhalen met de kinderen. Uiteindelijk lukte het om op een zondagmorgen te gaan zwemmen met Espen. We gingen naar het zwembad in Driebergen waar ik als kind altijd kwam. Er is niet veel veranderd en dus was het nog steeds leuk voor Espen. Na het zwemmen hebben we patatjes gegeten in de sportbar.

De maand november is weer voorbij gevlogen en zo komen we alweer bijna bij het einde van het jaar. December staat in het teken van Sinterklaas en kerst en een heleboel onzekerheid voor wat betreft de coronamaatregelen, maar we gaan er gewoon het beste van maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.