Een jaar getrouwd

geplaatst in: Life, Reizen & Vakantie | 2

Op 20 november 2020 zijn Pel en getrouwd. We zeiden ‘ja’ tegen de liefde, het leven en elkaar. Inmiddels zijn we een jaar verder. We hadden gehoopt dat we het etentje wat vorig jaar niet door kon gaan nu konden geven, maar helaas hebben we dat weer uit moeten stellen. We willen er tenslotte wel echt een feestje van maken. Dat betekent niet dat we een saai weekend hebben gehad. Integendeel, we hebben ons eerste jaar als getrouwd stel uiteraard wel samen gevierd.

20 november 2020

Nachtje weg

Eigenlijk wilden we dit jaar het feestje en etentje geven wat vorig jaar niet kon, maar door de hoge corona cijfers hebben we besloten dit nogmaals uit te stellen naar het voorjaar. We wilden wel iets leuks doen op onze dag. Daarom gingen de kinderen bij opa en oma logeren en boekten wij een nachtje weg. We boekten een kamer bij Preston Palace. Hier waren we nog nooit geweest, maar we hadden er wel goede verhalen over gehoord. Dus vertrokken we op zaterdagochtend richting Almelo.

We hebben twee heerlijke dagen gehad samen. Toen we aankwamen in het hotel en onze spullen op de kamer hadden gelegd, hebben we eerst even een rondje gelopen om te kijken wat er allemaal te doen was. Daarna zijn we gaan lunchen. ’s Middags hebben we gezwommen en zijn we naar de kermis hal geweest om wat spelletjes te spelen. Verder zijn er veel fijne plekjes om te zitten met een drankje en snacks, zodat je rustig kunt kletsen. Na het eten hebben we nog een potje midget golf gespeeld en toen zijn we lekker op onze kamer gaan ontspannen. Op zondag zijn we na het ontbijt nog een keer gaan zwemmen. Het was nog lekker rustig en ik vond het echt heerlijk ontspannen. Dat zouden we eigenlijk vaker moeten doen. We hadden gekozen voor een verlate check-out, dus we konden nog lunchen in het hotel restaurant voordat we naar huis reden.

Cadeautjes

Hoewel het niet nodig is, vonden we het wel leuk om elkaar een cadeautje te geven. Om even in de sferen van onze olie business te blijven, kochten we iets voor elkaar wat met etherische olie te maken heeft. Voor Pel kocht ik Mister, een mannelijke geur die je kunt gebruiken als parfum. Deze olie stond nog op zijn wishlist. Hij kocht voor mij de Essential Oils on-the-go field reference, een handig boek met daarin veel informatie over etherische oliën en hun werking. Daar ben ik echt super blij mee.

En nu gaan we duimen dat we in mei eindelijk samen met onze familie onze trouwdag kunnen vieren met een diner!

 

 

2 reacties

  1. Sandra

    Fijn dat je goede ervaringen hebt met Preston Palace. Dit is namelijk de laatste jaren enorm achteruit gegaan met enorm veel overlast in het hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.