Maandoverzicht november 2016

geplaatst in: Maandoverzicht | 4

De tijd vliegt en het is alweer tijd om een maandoverzicht te schrijven van november 2016. Voor mijn gevoel was het gisteren nog oktober, maar het einde van het jaar komt nu echt al in zicht. Vandaag kijk ik terug op wat ik zoal gedaan heb deze maand.

Aan het begin van de maand haalde ik mijn crockpot tevoorschijn. Ik had op een dag gewoon echt zin om iets lekkers te gaan maken. Na een rondje Pinterest besloot ik dat ik zin had om chili te maken. Omdat ik vind dat ik mijn Crockpot te weinig gebruikt, riep ik Crockpot Donderdag in het leven en de rest van de maand kookte ik steeds iets anders. Zo aten we onder andere een heerlijke curry en rundvlees.

Eind oktober werd Kitty ziek en we namen haar mee naar de dierenarts. Daar bleek dat ze enorm was afgevallen en ze wilden haar graag opnemen om te kijken wat er aan de hand was. De rest van de maand zijn we een stuk of vijf keer bij de dierenarts geweest met haar. Het gaat inmiddels iets beter en ze komt ook weer aan. Ik zal binnenkort even een uitgebreide update schrijven over hoe het met Kitty gaat. Morgen en volgende week moet ze nog op controle en daarna gaan we samen met de dierenarts bepalen hoe het ervoor staat en hoe we nu verder zullen gaan met de behandeling.

Voor het eerst in jaren bezocht ik samen met mijn moeder het Margriet Winterfestival. Omdat ik geen oppas had, moest Marcel met ons mee. Dat was eigenlijk alleen maar gezellig. We gingen daar onder andere op de foto met de kerstman. Marcel deed of hij hem al kende, maar ik denk dat hij de kerstman in de war haalde met Sinterklaas. Een dag later bezochten we met Pel het Huis van Sinterklaas in Utrecht. Hier kon Marcel ook de Sint ontmoeten. Piet was er ook bij. huis-van-sinterklaas

Verder was november de maand waarin ik Gilmore Girls A Year in the Life in één dag keek op Netflix. Gilmore Girls blijft een leuke serie en van mij mogen ze zeker nog meer seizoenen kijken. Ik zag Fantastic Beasts and where to find them in de bioscoop en was meteen verkocht. Ik ben echt benieuwd naar het vervolg, maar daar moeten we nog wel even op wachten. Gelukkig won ik op Twitter een super leuk Fantastic Beasts prijzenpakket bij de Vue! Daar werd ik erg blij van.

Afgelopen weekend werd mijn vader 61 jaar. We vierden dit gezellig met z’n allen bij mijn ouders thuis. We keken zowel de grand prix van Abu Dabhi als de wedstrijd van FC Utrecht tegen Feyenoord en hebben heerlijk gegeten met z’n zevenen. Het blijft heerlijk om te zien dat Marcel ook mee kijkt als er formule 1 of voetbal aan staat. Hij vindt het prachtig. Ook vind ik het nog steeds ontzettend leuk dat ik volgend jaar tante word en dat we vanaf dat moment altijd met z’n achten zijn als we iets te vieren hebben. Daar kijk ik echt naar uit. De buikbaby schopte zondag eventjes tegen mijn hand aan, dat vond ik een heel bijzonder gevoel.

november-2016

Ik las de volgende boeken

 • Perfect – Rachel Joyce
 • Carpe Corpus (Morganville Vampires #6) – Rachel Caine
 • Fallen – Lauren Kate
 • Torment – Lauren Kate

Ik keek deze films in de bioscoop

 • A Streetcat Named Bob (persvoorstelling)
 • Snowden
 • Fantastic Beasts and where to find them

4 reacties

  • Roxanne

   Ja klopt, ik geloof dat die er wel snel aankomt, maar ik had het boek in de kast staan dus die ben ik snel gaan lezen 🙂

 1. Sheila

  Ik zie de Gilmore Girls bij zoveel bloggers voorbij komen. Ik snap dat dus niet. Ik vind er echt niet veel aan. Maar blijkbaar is het super populair. ????

  • Roxanne

   Ik vind het echt jeugdsentiment, ik was er vroeger al dol op. Het is denk ik wel een serie waar je van houdt of juist helemaal niet, ik denk niet dat er echt een middenweg is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.