Maandoverzicht mei 2021

geplaatst in: Maandoverzicht | 1

Ik ben dol op de lente. Helaas bracht mei ons vooral kou en regen. Tussen de buien door probeerden we wel zoveel mogelijk naar buiten te gaan met de jongens. Tijdens het eerste weekend van de maand bezochten we zowel (de speeltuinen van) het Julianapark en het Maximapark. Hier kunnen ze heerlijk spelen.

In de meivakantie hebben de jongens ee paar keer bij opa en oma gelogeerd en we hebben niet veel bijzonders gedaan. Het hoogtepunt van de vakantie was ons uitje naar de boerderij van twittervriendin Anke en haar boer. Het was die dag prachtig weer. De jongens maakten kennis met de koeien en leerden hoe de koeien gemolken worden. Ze vonden die techniek ook fantastisch. Verder hadden ze twee oudere speelmaatjes, skelters, kippen, honden en konijnen. En een heleboel speelgoed. Het was super leuk voor ze en dus ook voor ons.

Moederdag begon ’s morgens met alleen Espen en Pel. Ik kreeg twee cadeautjes en daarna gingen we naar Leiden om een Ingress banner te lopen. ’s Avonds was Marcel er ook weer en kreeg ik van hem ook nog een moederdag cadeautje.

De kappers zijn alweer een tijdje open, maar ik bleef het voor me uitschuiven. Uiteindelijk werd ik een beetje gek van die droge bos haar op mijn hoofd en maakte ik ook een afspraak bij de kapper. Er is een flink stuk af, dus ik kan er weer even tegenaan. Ook gaf de kapper me wat tips om beter met mijn krullende haar om te kunnen gaan.

Mijn schoonouders hebben sinds een paar weken een jacuzzi in de tuin. Heerlijk idee! De jongens waren er al een paar keer in geweest, maar op de verjaardag van mijn schoonvader mocht ik hem ook uitproberen. Na de lunch dook ik met de jongens het water in. Dat was echt heerlijk. Het was ook nog eens prachtig weer.

Een warme zomerse dag in het Julianapark is altijd goed. Er was een groep Ingress spelers die in het Julianapark af wilden spreken om vervolgens verderop te gaan spelen. Wij streken neer in de speeltuin, zodat Marcel en Espen lekker bezig waren. Ondertussen kwamen er af en toe bekenden uit het spel een praatje maken op de rand van de zandbak. O wat heb ik dit gemist zeg! Hopelijk snel weer met een biertje op een terrasje, maar dit was alweer erg fijn! En de jongens hebben zich drie uur lang prima vermaakt in de speeltuin.

En toen was de maand ook alweer voorbij. We hebben – mede door het weer – niet zo heel veel gedaan, maar er waren zeker hoogtepunten bij.

  1. Sandra

    Die beiden knullen van jou hebben echt van die heerlijke ondeugende koppies.
    Ik smelt elke keer weer van de foto’s.
    De komende tijd gaat er steeds meer open en kunnen we weer iets meer, maar vaak zijn ze al tevreden met gewoon een middagje naar de speeltuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.