Moederdag 2021

geplaatst in: Mama | 0

Hoewel het jaar voor mijn gevoel pas net begonnen is, is het vandaag gewoon alweer moederdag. Al wekenlang doen de jongens geheimzinnig over cadeautjes die gewoon in het zich verstopt zijn, maar ik ben er natuurlijk netjes vanaf gebleven. Vandaag was het dan zover. Ik was om 6 uur al wakker en moest wachten tot de mannen ook wakker werden. Nou ja, Espen en Pel dan, want Marcel was bij opa en oma aan het logeren. 

Espen gaat sinds een halfjaar naar de peuterspeelzaal en ik kreeg dus voor het eerst een zelfgemaakte knutsel van hem. Het was een een oorkonde voor de liefste mama. Hij snapte er niet veel van. ‘Deze heb ik toch op school gemaakt? Waarom is die dan voor jou?’ Lekker ding. 

Ik ben sinds een tijdje aan het experimenteren met etherische oliën van Young Living. Ik vind het heerlijk ruiken en we hebben er dagelijks profijt van binnen ons huishouden. Daarom kreeg ik van de mannen een pakketje met olie-spulletjes, met onder andere een passieve diffuser en een ketting met een lavasteen waar je ook olie op kunt druppelen zodat je de geur met je meeneemt. Super lief en de ketting is ook nog eens prachtig. 

We werden vandaag ook nog eens verwend met een fijne temperatuur. Daarom stapten Pel, Espen en ik ’s morgens in de auto naar Leiden om daar te gaan wandelen en Ingress te spelen. We liepen een schattige banner in een mooi park aan de rand van de stad. Helaas ging het onderweg wat rommelen en onweren. Het brak niet helemaal door en bleef bij wat spetters, maar ik kreeg daar wel een beetje de zenuwen van. Het resultaat staat wel gezellig in mijn Ingress scanner en we hebben flink wat stappen gezet. 

In de middag was het tijd voor autosport. We keken de formule 3 terug en daarna was het tijd voor de Formule 1 GP van Barcelona. Ik vond het een spannende race en had lekkere groenten op tafel staan met humus en heks’nkaas. 

Na de race en na het eten werd Marcel thuisgebracht door mijn vader. Hij ging meteen op zoek naar het cadeautje wat hij had gemaakt voor moederdag. Op de foto gaan, is momenteel een beetje een ding, maar Marcel deed zijn best om even te lachen naar de camera. Het cadeautje was lief! In het tasje zat deze waxinelichtjeshouder ingepakt in een papiertje wat door Marcel zelf versierd was. De snoepjes in het tasje werden vakkundig geconfisqueerd door Marcel en zijn broer (en dat vond ik dan ook wel weer schattig.) 

Al met al was het hier dus een geslaagde moederdag. Inmiddels liggen de jongens op bed en heb ik even tijd voor mezelf. Ik denk dat ik zo eens even lekker languit op de bank ga hangen met een goede serie. 

Hoe was moederdag voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.