Maandoverzicht december 2021

geplaatst in: Maandoverzicht | 1

Het jaar 2021 is voorbij gevlogen. In december ben ik best wel druk geweest, dus ik heb niet zoveel foto’s gemaakt. Ik ga toch eens kijken of ik nog een maandoverzicht kan schrijven van de laatste maand van het jaar.

Tijdens het eerste weekend van de maanden vierden we Sinterklaas bij mijn ouders. We hadden niet alleen cadeautjes, maar ook stapels pannenkoeken. De jongens zijn goed verwend en wilden meteen gaan spelen met al hun nieuwe speelgoed.

We waren al een tijdje niet op de Geertjes Hoeve geweest. Tijd om weer een keertje te gaan kijken bij de geitjes. Marcel en Espen wilden vooral even lekker spelen in de hooiberg. Het lukte me ook om ze echt op de foto te krijgen zoals ze zijn, dat vond ik leuk.

Pel en ik kregen lieve eindejaarscadeautjes in de brievenbus van lieve team members uit ons Young Living team. De oliën zijn niet meer weg te denken uit ons leven, maar daarnaast halen we samen veel positieve energie uit het werken aan onze webshop. Daarnaast zitten we in een heel fijn team. Ik ben heel benieuwd wat 2022 ons gaat brengen.

December stond ook in het teken van de Formule 1 seizoensfinale. Wat was het een spannend seizoen! Ik ben normaal niet per se fan van één coureur, maar dit jaar ging mijn voorkeur toch wel uit naar Max Verstappen. Ik gunde het hem zo erg. We hebben dus een fantastische laatste race gezien dit jaar.

Een webshop runnen is leuk, maar qua verpakkingsmateriaal en andere items begon het project onze woonkamer een beetje over te nemen. Daarnaast merkten we beide dat thuis werken gewoon niet optimaal is, maar dat het de komende jaren waarschijnlijk echt niet anders gaat worden. Daarom hebben we nu eindelijk een stap gezet die we al jaren wilden zetten: We hebben een kantoor gehuurd. Het inrichten is een uitdaging, want de winkels zijn dicht, maar met het internet en Marktplaats komen we al een heel eind. Ik ben ook echt productiever als ik daar zit, dus het was een goede beslissing.

De kerstvakantie begon dit jaar een week eerder. De school had hier al rekening mee gehouden. Daarom was het kerstdiner een week naar voren gehaald en in plaats van diner werd het een ontbijt. Zo konden ze toch nog samen kerst vieren.

De kerstdagen waren redelijk rustig dit jaar. Op kerstavond gingen we gourmetten met de jongens. Op eerste kerstdag hadden we een brunch bij mijn ouders en de rest van de dag waren we gewoon samen thuis. Tweede kerstdag hebben we gegeten bij mijn schoonouders.

Normaal gesproken post ik aan het einde van het jaar wel een overzicht met hoeveel ik gelezen heb dat jaar. In 2021 heb ik echt maar 7 boeken gelezen, een dieptepunt zeg maar. Ik kon me er niet op concentreren, maar dat is ook niet erg. Ik ben benieuwd of het in 2022 beter gaat.

De laatste paar weken van het jaar stonden zoals altijd in het teken van radio kijken en luisteren. Het begon allemaal met de Q Escape Room. Daarna volgde Serious Request en uiteraard sloten we het jaar af met de Top 2000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.