Lentekriebels

geplaatst in: Life | 9

Deze week was ik een paar dagen ziek, maar vandaag krabbelde ik voor het eerst weer een beetje op. Ik voelde me nog niet goed genoeg om weer naar buiten te gaan, maar de koorts was gezakt en het ging een beetje beter dan de dagen ervoor. En dan komt het moment dat ik eigenlijk nog even rustig aan moet doen, omdat ik het liefst te snel wil gaan. Dit was niet gemakkelijk. Op Twitter las ik verhalen over naar buiten gaan, in de tuin zitten, fluitende vogeltjes, over ramen zemen, opruimen en andere lentekriebels. De vogeltjes hoorde ik ook en de zon scheen ook hier naar binnen toe. Ik besloot het raam open te zetten, zodat ik zelf ook een beetje mee kon genieten van het lekkere weer. De katten gingen meteen even snuffelen op het balkon. Daar genoot ik ook van. Kom maar op met die lente! Ik heb wel zin in open ramen, lekker naar buiten toe gaan en van het zonnetje genieten!

9 reacties

 1. Sandra

  Helaas heb ik hier totaal geen zon gezien vandaag, dus dat lentegevoel bleef een beetje weg. Zat Piet Paulusma er toch maar mooi naast bij ons deel van het land.
  Nou ja, dat betekende wel dat ik bij een heerlijk kopje thee je brief kon lezen die vandaag in de bus viel en dat ik mijn blogjes terug kon plaatsen op mijn weblog. Die andere word niks want daar komt niemand. Ofwel, ze komen wel, maar zetten er geen reactie neer.

 2. Marcella

  Echt heerlijk, dat mooiere weer! Echt genieten. Hopelijk voel je je inmiddels beter en ben je inmiddels ook lekker buiten geweest. Ik zat gister gewoon eVen een kwartiertje met de kat buiten op het Terras. En het kon nog ook. Zin in terrasjes en lange zwoEle nachten!

 3. Mich

  Aaah heerlijk he, die zon weer terug. Ik baalde ook omdat ik mij ook niet vrij kan bewegen buiten, maar ik ben alweer een stuk vrolijker omdat het weer beter is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.