Kerst wishlist voor de baby

geplaatst in: Mama, Marcel | 4

my first christmasDe feestdagen komen eraan en dit jaar is de kleine er voor het eerst bij. Ik heb er zin in. Niet alleen in de dagen zelf, maar ook om te gaan shoppen. Er zijn zoveel leuke dingen te koop voor kinderen. Ik heb me tot nu toe ingehouden. Marcel groeit als kool en ik heb geen flauw idee welke maat hij eind december heeft. Ik wil graag feestelijke kleding voor hem kopen en zo’n schattige kerst pyjama. Of een foute kerst trui. Dat lijkt me echt zo schattig. Het is alleen zonde als hij het niet (meer) past tegen die tijd, dus dat shoppen daar wacht ik nog even mee.

Ik ben in ieder geval niet de enige die het leuk vind. Nee, we hebben al een paar kerstcadeautjes gekregen voor de kleine man. Zo kwam mijn moeder aan met lieve sokjes, kocht mijn neef een schattig slabbetje en kreeg ik van mijn nichtje een mooie kerstbal met zijn naam erop. Daar werd ik al heel vrolijk van.

eerste kerstDe kleding op de foto’s komt van Prenatal, H&M en AliExpress.

Wat ik verder nog ga kopen, zie ik wel als de kerstdagen dichterbij komen. Nu ben ik vooral een beetje online aan het snuffelen. Er is zoveel te koop en aangezien het maar om een aantal dagen gaat, hebben we helemaal niet veel nodig. Kijken is in elk geval leuk en het maken van een kerst wishlist ook. Daar ga ik de komende weken dus nog lekker mee verder.

Wat mag er volgens jou niet ontbreken bij de eerste kerst van de baby?

4 reacties

  1. Kim

    Ahhh, wat is dit allemaal zo schattig! Volgens mij weet jij heel goed wat er niet mag ontbreken haha. Wanneer gaan we naar de Primark? ;-_

    • Roxanne

      Nou ik geloof dat ik nog even moet deze maand want ik heb zelf ook iets nodig?? 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.