Ice Ice baby!

geplaatst in: Lifestyle | 12

Eerder schreef ik al dat ik een paar weken geleden begonnen ben met wandelen. Omdat ik geen broekzakken heb in mijn sportbroek, nam ik in eerste instantie mijn telefoon niet mee. Dat was best onhandig, omdat ik mijn telefoon ook gebruik om te kijken hoe laat het is. Ik besloot op zoek te gaan naar een horloge. Natuurlijk lagen die netjes in het ladenkastje te wachten, maar het ene horloge stond stil en het andere was stuk. Dat schoot niet op. Ik had geen haast die avond dus ik ging zonder horloge de deur uit. Ik kom echter vaker situaties tegen waarin ik mijn telefoon niet bij me mag houden. Tijdens een tentamen bijvoorbeeld. Dan kiezen ze ook altijd een lokaal uit zonder klok aan de muur. Daarnaast voel ik me vaak wel kaal zonder horloge, armband of ring. Eigenlijk heb ik dus gewoon een (nieuw) horloge nodig.

Gek genoeg loste het ‘probleem’ zich vanzelf op. Eerder die week was ik het Twitter account van Ice Watch gaan volgen. Ik had wel gezien dat ze een win actie hadden, maar omdat ik voor mijn gevoel nooit wat win, had ik daar verder niet op gelet. Totdat ik een tweet voorbij zag komen met mijn naam erin. Ik had een horloge gewonnen! Zo stuiterde ik een paar minuten door het huis heen.

Toen ik vandaag thuis kwam van mijn stage, kwam de buurvrouw naar me toe om te vertellen dat ze een pakje voor me had aangenomen. Pakjes vind ik altijd leuk, maar deze keer helemaal, want mijn horloge zat erin. Na wat geprutst te hebben met het doosje (wat heel simpel was, maar je moet er maar op komen in je enthousiasme!), kon ik hem eindelijk proberen. Ik vind hem gaaf en ben er super blij mee!

12 reacties

  1. Debbie

    Erg gaaf horloge zeg… wil er ook graag zo eentje, alleen ben bang dat het bandje zo gaat zweten op je arm… Of is dat niet het geval?

    • Roxanne

      Ik heb hem gisteravond om gehad en ik had er nu nog geen last van. Ik denk dat dat wel gebeurt als het heel heet is, maar dan zou je het met alles hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.