Honden versus Katten

geplaatst in: Huisdieren, Internet & Technologie, Thuis | 8

Ik win nooit iets. Dat zinnetje heb ik de laatste tijd zo vaak herhaald. Ooit heb ik toen ik een jaar of 11 was een puzzel ingevuld in de Donald Duck en daar heb ik toen een walkman mee gewonnen. En daar is mijn geluk opgehouden. Ik deed af en toe mee met een prijsvraag, maar veel geluk had ik er niet mee. Toen ik het daar laatst met vriendin K. over had, besloot ik dat als je maar zo vaak mogelijk met iets mee deed, de kans vast groter werd dat ik een keertje zou winnen. Die theorie heb ik vorige week weer eens getest.

Al een paar keer zag ik de reclames van Cesar en Sheba voorbij komen op televisie. Dat schattige hondje en die mooie poes vind ik altijd al leuk om naar te kijken. Deze keer kon je meedoen met een winactie om een Fatboy voor huisdieren te winnen. Leuk natuurlijk. Toch duurde het even voordat ik naar de actie website keek.Ā Vorige week besloot ik een kijkje te nemen en vlak daarna stuurde ik een foto in van onze Flaco. Tot mijn verbazing stonden wij dezelfde dag nog op nummer drie met hem. De rest van de week heb ik iedereen gek gemaakt met tweets en Facebook berichtjes met de vraag of iedereen wilde stemmen en het werkte. Aan het einde van de week stond Flaco op nummer 3. De katten stonden dik voor op de honden. Hadden wij nou gewonnen? Pas toen ik vanmorgen een e-mail kreeg van Team Honden versus Katten durfde ik het te geloven. Nu is het afwachten wanneer ze hem komen bezorgen en of de katten hem net zo leuk vinden als ik. Het blijven natuurlijk eigenwijze beesten! Ik vind het er in ieder geval enorm schattig uit zien.

Wil jij ook zo’n coole Fatboy winnen voor jouw kat of hond? Ga dan naar www.hondenversuskatten.nl. De wedstrijd loopt nog tot en met 23 april 2012.

8 reacties

 1. Sanne

  Ik verwacht nu natuurlijk wel een foto van jouw katten op de fatboy. Dat snap je natuurlijk wel.

  • Roxanne

   Uiteraard, als de Fatboy er is en ze liggen erop dan ga ik foto’s posten! šŸ˜€ doe ik toch wel graag want ik ben gek op die twee!

  • Roxanne

   Voor huisdieren waren ze geloof ik 75 euro? Ik vind mijn katten heel lief, maar dat zou ik toch niet voor ze over hebben als je zoveel andere leuke kussens kunt kopen voor minder (en de bank voor hen toch het lekkerst ligt!)

  • Roxanne

   Ik heb je niet zien spammen? Als ik een keertje voor je moet stemmen, moet je het maar laten weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.