Hoera! Huib is 30 jaar!

geplaatst in: Familie | 4

30Dertig worden. Ik weet nog dat ik het heel wat vond. Inmiddels ben ik er zelf wel aan gewend dat er een 3 in mijn leeftijd zit en ik voel me er goed bij. De dertig bracht mij veel rust. Ik hoop dat dit voor Huib hetzelfde zal zijn.

Dus de man is nu ook dertig. Gevoelsmatig zit Huib eindelijk weer een beetje in de buurt qua leeftijd. (Dat ik 32 was en hij ‘pas’ 29 gaf me wel een beetje het gevoel dat ik een oud wijf was hoor!)

Gefeliciteerd schat en ik hoop dat we vandaag een fijne dag hebben met z’n drietjes!

4 reacties

  1. sammie

    Oeh, de grote 30! Ik moet er volgend jaar ook aan geloven. Gefeliciteerd met Huib, fijne dag samen!

  2. Sandra

    Bij mij is het al een grote 4 😀
    Maar dat vond ik minder erg dan 30 worden en ik moet zeggen… het bevalt mij zelfs beter. Veel meer rust en niet meer dat grote moeten en wat een ander nog vind of denkt kan je niet veel meer schelen. Dus die 40 bevalt mij beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.