Hij mag de weg weer op

geplaatst in: Life | 5

121

Vanmorgen mocht ik weer eens met mijn auto naar de apk. Het is nu de derde keer sinds ik deze auto heb, en elk jaar word ik er enorm zenuwachtig van. Ik ben dol op mijn Mazda121, niet alleen omdat het best een fijn autootje is, maar ook omdat hij van mijn opa en oma geweest is. Sinds opa Alzheimer heeft, kan hij zelf natuurlijk de weg niet meer op en zo is de auto via mijn moeder in mijn bezit gekomen. Ieder jaar bereid ik me er weer op voor om afscheid te nemen van mijn auto, maar tot nu toe hoefde dat gelukkig nooit.

Ook vandaag kreeg ik weer goed nieuws. Morgen worden er reparaties uitgevoerd en daarna wordt mijn auto weer goedgekeurd en kan ik weer een jaar rijden. En dat voor een bedrag waar ik niet geheel failliet aan ga. Ik kan in elk geval weer opgelucht adem halen, want morgen of woensdag mag ik mijn auto weer mee naar huis nemen.

5 reacties

 1. Sam

  Oh ik word daar ook altijd enorm nerveus van! niet de leukste dag van het jaar als je het aan mij vraagt! Super dat je wagen er weer tegen aan kan! Toch altijd fijn, zeker als er nog emotionele waarde aan zit!

 2. Sanne

  Die apk is altijd weer een hel, maar gelukkig ook wel fijn dat het er is, want je wilt niet weten wat voor gevaren er anders op de weg zullen rijden.
  Gelukkig mag jouw autootje weer fijn een jaar met je mee!

  • Roxanne

   Ja er moesten ook wel wat reparaties uitgevoerd worden hoor, en eigenlijk klonk het wel alsof mijn auto even niet meer zo veilig was. Gelukkig straks weer wel. Ik moet hem morgen even ophalen nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.