Het Rosie Effect in de brievenbus

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 1

rosie effectVandaag is echt zo’n dag. Ik probeerde me te concentreren op mijn werk, op zo’n dag dat dat eigenlijk niet goed lukt, toen voor de zoveelste keer de deurbel ging. Ik stond zuchtend op en deed open. Het was de postbode. Hij had een pakje voor me, maar ik had niets besteld. Mijn oog viel op het adres. Het pakje kwam van Luitingh-Sijthoff. Zou ik iets gewonnen hebben? Ik kon me herinneren dat ik mee had gedaan met een prijsvraag over het Rosie Effect… en ja hoor! Het boek zat erin. Samen met een fietsbel. Hoe ontzettend gaaf is dat. Ik vond Het Rosie Project al zo’n tof boek, dat ik het tweede deel ook heel graag wilde lezen. Nu kan ik me dus helemaal niet meer concentreren op mijn werk, want eigenlijk wil ik alleen maar beginnen met lezen. Dat gaat dus vast snel gebeuren. Mocht het zover zijn, dan zal ik hier zeker nog een review over schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.