Het leven gaat door na het inleveren van je scriptie…

geplaatst in: Werk & studie | 7

Het is de afgelopen weken stil geweest op mijn blog. Ik kwam er gewoon weg niet aan toe. Na het inleveren van mijn scriptie had ik verwacht dat ik het weer op zou pakken, maar dat gebeurde niet. Er kwam van alles tussen. De laptop stond nauwelijks aan. Het offline leven was leuker en ik wilde even niet teveel met mijn studie geconfronteerd worden. Daarom verschenen er geen blogjes, hoewel sommige dagen best een blogje waard waren.

In de afgelopen twee weken…

 • Ging ik naar de kapper;
 • Kochten we een nieuwe auto;
 • Stond ik namens Stichting Borderline op een informatiemarkt van Context in Rotterdam;
 • Ging ik naar de 25e verjaardag van Kim;
 • Schreef ik de laatste hoofdstukken voor mijn scriptie;
 • Leverde ik mijn scriptie in;
 • Won ik een Kalf;
 • Kwamen we samen een nachtje bij in een hotel in Mierlo;
 • Reden we de volgende dag naar Maasmechelen in België om te winkelen;
 • Kocht ik een hele gave portemonnee;
 • Probeerde ik mijn sociale leven weer op te pakken;
 • Deed ik vrijwilligerswerk;
 • Aten we bij de ouders van H.
 • Namen we afscheid van drie lieve kittens;
 • Reden we naar Groningen om de nieuwe auto te testen;
 • Winkelde ik bij Sostrene Grene;
 • Kwam ik daar voor enveloppen en ging ik weg met stickers, stempels, kaartjes en rolletjes tape.
 • Gingen we op bezoek bij studiegenootje Kim, die toevallig ook jarig was (geweest)
 • Regende het belachelijk hard op weg terug naar Utrecht;
 • Ging ik met mijn moeder mee naar een les Pilates op de sportschool;
 • Kwam ik tot de conclusie dat ik niet alleen niet lenig ben, maar ook niet sterk;
 • Zat ik urenlang op Skype met mijn collega’s van Stichting Borderline;
 • Gaf ik pilates een tweede kans;
 • Stond de nieuwe auto opeens stil;
 • Moest ik met Moeder Poes naar de dierenarts (voor haar sterilisatie);
 • Kwam ze terug met een lampenkap om haar hoofd;
 • Werd ons nieuwe bed bezorgd;
 • Probeerde ik het huis op te ruimen en te poetsen;
 • Was ik tot nu toe alleen tevreden met hoe de slaapkamer eruit ziet;
 • Gingen we uit eten met mijn ouders;
 • Reed ik op één dag in mijn Mazda 121, een Volvo S60 en een Mazda 323;
 • Bezochten we Ikea;
 • Kwamen we thuis met meer dan we van te voren hadden bedacht;
 • Leerde ik poes Bella spelletjes te spelen op de iPad;
 • Las ik weer eens een boek.

Kortom, het waren twee drukke weken. Nu wil ik met liefde beloven om de komende weken het bloggen weer op te pakken, maar ik durf het niet. Het is namelijk zo dat er nog veel meer dingen in mijn agenda staan voor de komende tijd.

De komende weken…

 • Krijg ik een cijfer voor mijn scriptie;
 • Mag ik deze verdedigen als ik een voldoende heb gehaald;
 • Ga ik weer mee doen aan NaNoWriMo;
 • Moet ik een afspraak maken bij de tandarts;
 • Ben ik druk met de organisatie van de publieksdag van Stichting Borderline;
 • Ga ik de taak van hoofdredacteur op me nemen bij Stichting Borderline;
 • Moeten we afscheid nemen van de laatste kitten en haar moeder;
 • Wordt mijn vader 58;
 • Wil ik de keuken en badkamer goed onder handen nemen;
 • Wordt mijn schoonmoeder geopereerd en blijft ze een week in het ziekenhuis;
 • Wil ik Bloglovin weer eens openen om te kijken hoe het met jullie gaat!

Ondanks de drukte zal ik proberen om weer tijd te maken voor mijn blog, omdat ik het ook leuk vind om te schrijven. Maak je maar geen zorgen. Ik ben er nog, ik ga niet weg en het gaat prima met me!

7 reacties

 1. Sandra

  Herkenbaar. Het offline leven begint mij ook steeds beter te bevallen, dus er verschijnen bar weinig blogjes op mijn nieuwe blog en ook op Facebook heb ik ineens geen zin meer om van alles te plaatsen. En vanaf eind november veranderd er gigantisch veel in ons leven dat ik bijna durf te dromen van een facebook-loos leven 😀

 2. Marcella

  Leuke dingen, lange lijst, je had het druk! Veel plezier met de dingen die je in het vooruitzicht hebt en sterkte voor de operatie van je moeder. Succes met afstuderen. Volgende week toch? Ik las dat je hoopt op 5 november.

  • Roxanne

   Ja zo ziet mijn gemiddelde week er ook wel uit,…. met veel spontane invallen en bizarre uitjes, met veel werk… maar als er dan nog een scriptie bij komt dan houdt het even op met alles tegelijk doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.