Herfstswap 2020

geplaatst in: Post | 1

Via Twitter en Instagram worden vaak leuke swap georganiseerd. Ik doe niet vaak mee, maar vind het wel leuk. Toen Saskia een paar weken geleden voorstelde om een HerfstSwap te organiseren, besloot ik mee te doen. Vandaag mochten we onze pakketjes uitpakken en ik ben erg blij met mijn cadeautjes.

Herfstswap uitpakken

Aan het einde van de ochtend had ik de tijd om het pakket uit te pakken. Toen de grote doos eraf was, zag ik dit schattige mandje vol met cadeautjes. Dat was al een feestje op zich. Espen vond de dennenappels meteen geweldig en die heeft daar de halve dag mee gespeeld. Ik was natuurlijk nieuwsgierig naar de inhoud van de pakjes en wie mijn swapmaatje was!

Het pakket kwam van Saar. Ze heeft echt hele leuke dingetjes uitgezocht, die passen bij het schrijven en koken, maar daarnaast ook lekkere douchegel voor een zelfzorg moment en fijne (geur)kaarsjes. Ik vond het ook erg lief dat ze aan Chester en Mike heeft gedacht. Die krijgen van het weekend dus een lekker zakje kattenvoer.

Verzonden pakketje

Zelf vond ik het erg lastig wat ik moest kopen voor mijn swapmaatje, niet zo zeer omdat ik geen ideetjes had, maar omdat ik niet naar buiten kon. Ik was verkouden! Gelukkig kun je online ook veel dingen shoppen en ik had nog van alles in huis wat ik her en der al was tegengekomen deze zomer, met het idee dat het altijd handig is om wat achter de hand te hebben als cadeautje. Dat kwam nu goed van pas. Daarnaast ontdekte ik via de blog van Marieke dat je online stekjes kunt kopen. Er ging een wereld voor me open. Ook shopte ik inpakspullen online. Uiteindelijk kwam het dus helemaal goed en kon ik er toch nog een mooi pakket van maken.

En dan is het natuurlijk spannend of diegene ook blij is met de dingen die je hebt uitgezocht. Gelukkig was dit het geval. Ik werd helemaal vrolijk van haar tweet. Daar doe je het voor! (Ok dat en het is natuurlijk ook erg leuk om zelf cadeautjes te krijgen!)

Wat mij betreft was dit weer een geslaagde swap ronde. Doe jij wel eens mee aan swaps?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.