Hello Kitty!

geplaatst in: Huisdieren | 9

Hello KittyNadat we afscheid genomen hadden van de kittens, werd het verschrikkelijk stil in huis. Onze eigen katten vervielen weer in hun oude patroon van veel slapen. Ik had verwacht dat ik de rust fijn zou vinden, maar de laatste weken hadden we vier katten in huis en dat beviel me zo goed dat ik twee nu te weinig vond. Inmiddels waren we gewend aan het extra schoonmaak werk en dus gingen we op zoek naar een nieuw huisgenootje. We vonden haar in Hilversum. Haar naam was Kitty en ze lag heel lief te slapen op de vensterbank, terwijl alle andere katten om het hardst miauwden om aandacht. Toch viel mijn oog op haar.

Helaas was ze een beetje ziek en ze had een ontstoken oogje en daarom heeft het even geduurd voor ze ‘naar huis’ mocht. Gelukkig kreeg ik afgelopen woensdag een telefoontje dat het goed met haar ging en dat ik Kitty mocht komen halen. Op weg naar huis stak ze haar pootje door het rooster van de kattenmand heen (zonder nagels) en legde die op mijn arm. Thuis kreeg ik meteen een miljoen kopjes van haar en ze liet zich lekker aanhalen. In het asiel hadden ze gezegd dat ze niet van spelen hield, maar toch vond ze de speeltjes aan een stokje meteen interessant, dus ik heb er wel vertrouwen in dat ze dat nog gaat doen als ze zich op haar gemak voelt. Inmiddels heeft ze een stoel met een kussentje tot haar favoriete plekje gemaakt en ligt ook zij heerlijk te slapen.

Bella en Flaco vragen zich nog even af wat ze ermee moeten, maar ze laten elkaar met rust. Dat gaat wel goed komen. Wij zeggen dus vrolijk: Hallo Kitty, welkom thuis!

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.