Kitten update 5 – afscheid nemen

geplaatst in: Huisdieren | 9

Week 8 t/m 12

In de 8e week namen weer afscheid van drie kittens. In het asiel mochten ze in de grote hal plaats nemen in de kamer met ramen. Iedereen kon ze dus goed zien en nog voor wij weg waren stonden er al vier mensen te kijken naar ze. Die waren dus weer zo weg en ik kon ze met een gerust gevoel achter laten. Stiekem hoop ik dat de witte kitten bij die ene lieve mevrouw terecht gekomen is, maar helaas heb ik dat niet voor het zeggen natuurlijk. Mama poes en dochter Otje bleven nog een paar weken bij ons. Hier onder zien jullie nog een hele lading foto’s van beide dames. Die spreken eigenlijk voor zich.

Mama en dochter

Kat op tas

Mama poes slaapt

Otje slaapt

Vriendjes

Sunshine kitty

 

Computer kittenHuiswerk maken met de kitten

 

Vriendinnetjes

Smile kitten

 

Lampie

RompertjeIn week 10 werd mama poes gesteriliseerd. Die muts zat steeds aan de wond en ze kwam dus thuis met een kap. Helaas was dit nog niet genoeg. Ze kon nu zelf niet bij de wond, maar de kitten kon dat nog weg. Het ging alsnog ontsteken en na een check up bij de dierenarts kreeg ze een speciaal rompertje aan. Op die manier kon ze zelf ook weer wat beter bewegen. Al wilde die diva liever dat ik haar overal naartoe bracht. Ik had haar tenslotte dat stomme, rode ding aangetrokken. Toen het rompertje uit mocht, kon ze opeens weer rennen en vliegen.

Rompertje 2

2013-11-02 23.14.04Gisteren was het tijd om ook moeder en dochter terug te brengen naar het asiel. Moeder poes was helemaal hersteld van de sterilisatie en Otje mocht naar haar nieuwe familie toe. Ik hoop dat ook mama poes snel een nieuw mandje zal vinden. Ik heb flink staan huilen toen we afscheid namen. Ik ga die twee namelijk vreselijk missen!

2013-11-08 15.46.31-1 2013-11-09 10.26.24

9 reacties

 1. Dina

  Hele lieve foto’s van de poesjes! Maar man, man, man… Wat lijkt me dit zwaar zeg, dat je ze dan bij het asiel moet brengen. šŸ™ Gelukkig hebben mama-poes en de kittens een fijn thuis gehad bij jou!

  • Roxanne

   Dat heb je helemaal goed! Ik weet dat het asiel altijd goed kijkt waar de beestjes heen gaan, maar toch ben je dan zelf de controle kwijt. En ook als je weet dat ze weggaan, ga je je er aan hechten.

 2. Spiderwebz

  Zou je dit, ondanks de tranen van het afscheid nemen, nog een keer doen?

  Trouwens, meestal ben ik niet zo van de kleurencombinatie zwart/wit, maar Otje is wel erg mooi zeg! Gelukkig heb ik al genoeg katten, anders zou ik zo langs dat asiel rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.