Gezond

geplaatst in: Gezondheid | 10

Vorige week schreef ik over mijn dieet dag. Hoewel ik het verschrikkelijk vond om geen koolhydraten en suiker te mogen eten, ging de dag toch gewoon voorbij. Het was natuurlijk voor een goed doel. Ik vond de pet scan vreselijk. Ik moest twee keer langere tijd stil liggen (eerst een uur en toen drie kwartier) en dat is niet aan mij besteed. Het ging goed en daarna heb ik een week moeten wachten op  de uitslag.

Ik kan er een heel lang verhaal gaan maken, maar dat doe ik niet. Maanden voelde ik me niet lekker. Ik had pijn in mijn zij, hoge koorts en in mijn bloed was te zien dat mijn bezinking verhoogd was. Dat kon wijzen op een ontsteking. Na eindeloos vaak bloed prikken en verschillende testen, wist de internist nog niet wat ik mankeerde. Waarschijnlijk zal ik het ook nooit te weten komen. Twee weken geleden verdween de koorts langzaam maar zeker. De pijn zit er nog maar die lijkt minder heftig.

Vandaag kreeg ik de uitslag van de pet scan. Er was niets op te zien. Omdat ik me nu ook langzaam beter ga voelen, kon de internist maar één conclusie trekken. Ik ben helemaal gezond! Nu maar hopen dat het zo blijft.

10 reacties

 1. Lisa

  Wat fijn dat je gezond verklaard ben! Ik hoop echt dat het zo blijft. Mag nu ook wel;-) good luck!

  Lisa
  (Hierislisa op Twitter)

  • Roxanne

   Nee precies, ik weet nog niet veel, maar dit is wel belangrijk nieuws. Daar moet ik dan ook maar even bij stil staan.

 2. Marije

  Wat heerlijk dat je helemaal gezond bent verklaard! Geniet van het gevoel en het idee dat je hopelijk nooit meer voor dezelfde kwaal naar het ziekenhuis hoeft! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.