Gezocht: boeken!

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 14

Bron

Eigenlijk zou ik niet op zoek moeten zijn naar boeken, want ik heb er genoeg in de kast staan die ik nog niet gelezen heb. Toch kan ik wel wat hulp gebruiken. Aan het begin van het jaar heb ik mezelf uitgedaagd om dit jaar 26 boeken te lezen waarvan de titels beginnen met de letters van het alfabet. Daarnaast wilde ik sowieso minimaal 50 boeken lezen dit jaar. Beide challenges gaan best goed. Ik heb inmiddels 42 boeken gelezen dit jaar, maar ik kom nog een aantal letters tekort.

Daarom roep ik jullie hulp in. Ik lees zowel in het Nederlands als in het Engels en ik sta qua genre eigenlijk overal wel voor open. Dus wie weet er een goed boek waarvan de titel begint met de letters E, J, K of Y?

14 reacties

 1. Rianne

  Ik heb ook zo’n a-z boekenproject, maar blijf hangen bij letters als de Y haha

  • Roxanne

   De Q had ik vrij snel van een penvriendin gekregen en de X mocht je smokkelen dus toen heb ik ‘mijn legendarische ex’ gelezen. Y moet in het Engels toch te doen zijn, zou je zeggen?

 2. Daan

  Dat je dat volhoudt. Ik lees gewoon wat me leuk lijkt, zonder naar letters te kijken. Anders zit je in de voorbereiding ontzettend gefrustreerd maar naar zo’n boek met bepaalde letter te zoeken.. Lijkt me daarna ook niet zo bijzonder fijn lezen.

  • Roxanne

   Ach, soms een keertje wat geks proberen vind ik wel leuk. En dan lees ik eens iets wat ik normaal niet snel zou pakken. Kan nog wel eens iets verrassends uitkomen. Ik ga het volgend jaar niet weer doen in elk geval.

 3. MySuperSweetLife

  Ik weet zo niet een leuk boek uit mijn hoofd. Misschien is de website http://www.Chicklit.nl wat voor je. Hier kan je ook boeken op letter zoeken!
  Wat heb jij een leuke blog! Ik ben je met bloglovin gaan volgen. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
  Liefs

 4. Limoentje

  Wat leuk! Ik doe het ook, maar ben qua alfabet nog niet zo ver. Gelukkig is dat voor mij dzp dus heb ik nog even de tijd.

  E; En dan nog iets – Paulien Cornelisse
  K; Koorts – Saskia Noort

  Succes met de laatste boeken!

 5. Rieke

  Sorry ik zou niets weten! Maar ik ben wel benieuwd welke boeken je voor de q en x hebt gelezen, haha (:

  • Roxanne

   Als ik alle boeken gelezen heb dan ga ik de hele challenge posten in een blogje šŸ™‚ Voor de Q heb ik Queen of new beginnings gelezen, en met de X mocht je smokkelen dus dat werd Mijn legendarische eX

 6. Bo

  Hmmm er schiet me nu helaas niks binnen. Maar wat een leuke challenge! Lijkt me wel moeilijk hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.