Food Truck Festival TREK

geplaatst in: In de keuken, Uitjes en Evenementen | 8

Food truck festival trekDit stuk is bedoeld voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. Van vrijdag 22 tot en met maandag 25 mei is het Food Truck Festival TREK namelijk weer in Utrecht. Dit jaar vindt het festival plaats in het Griftpark in Utrecht. Op dit festival worden allerlei lekkere gerechtjes en drankjes verkocht, maar dat is niet alles. In plaats van de standaard kraampjes, worden al deze lekkere dingen verkocht vanuit auto’s, busjes, caravans en andere voertuigen. Denk hierbij aan van die leuke Volkswagen busjes of een oude Kever. De kraampjes zorgen dus meteen voor de aankleding van dit food festival.

Trek 2014

Vorig jaar liepen Huib en ik min of meer per ongeluk tegen dit festival aan. We liepen op een zonnige zaterdagavond in de stad en ik zag mooie foto’s voorbij komen op Instagram. We hadden – helaas – al gegeten, maar zijn wel even gaan kijken en hebben wat gedronken daar. De combinatie van lekker eten, het lentezonnetje en vrolijke mensen vond ik zelf erg prettig. Dit jaar wil ik er dus zeker weer bij zijn!

Wil je meer weten over Food Truck Festival TREK? Kijk dan eens op de Facebook pagina. Hier kun je ook zien in welke andere steden het festival langs komt deze lente.

8 reacties

 1. Zina

  Over een paar weken is dit in Enschede, daar ga ik sowieso heen! Hoop dat ze ook lekkere vega(n) dingen hebben, maar dat zal vast wel zo zijn 🙂

 2. Sanne

  Na Utrecht zijn wij aan de beurt en aangezien ik dan toch dicht in de buurt woon kan ik er wel eventjes gaan kijken.

 3. Mich

  Jaaa wij wilden vorige week naar die van Rotterdam gaan, maar er stond zon enorme megarij….dat we naar de stad zijn gegaan.

 4. Khim

  Lijkt me erg leuk! Vooral nou ze ook naar Enschede komen. Dan ga ik ook zeker.

 5. Roxanne

  Wij zijn inmiddels nog niet geweest, ik dacht dat het weer slecht zou blijven vandaag maar nu schijnt toch de zon. Morgen dan maar denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.