Een taart voor Marcel’s eerste verjaardag

geplaatst in: In de keuken, Marcel | 4

De eerste verjaardag van Marcel komt steeds dichter bij. We hebben nog maar een paar weken om alles te organiseren. De datum is geprikt, de gasten zijn uitgenodigd dus het wordt nu tijd om ons te gaan richten op de details. Ik heb behoorlijk wat tijd doorgebracht op Pinterest en heb leuke ideetjes voor wat betreft de taart. Nu had Pel daar een hele andere mening over, dus we hebben besloten dat ik de taart regel voor de zaterdag en hij voor de zondag.

Zelf wil ik graag een blauwe taart. Vanaf het begin ben ik al fan van alle leuke Nijntje spulletjes die verkrijgbaar zijn voor baby’s en kinderen en ik heb daar dan ook veel van gekocht en gekregen. Het is niet zo heel origineel, maar een taart met Nijntje erop vind ik gewoon erg gaaf. Ik ga binnenkort dus eens langs bij de bakker waar ik graag een taart wil bestellen en dan neem ik onderstaande foto’s mee als voorbeeld.

Nijntje taart blauw
Foto’s: Pinterest

Pel heeft meer met superhelden en comics. Zo kocht hij laatst een Iron Man knuffel voor Marcel en deze is meteen favoriet geworden, vooral omdat zijn knuffel ook bij papa op zijn T-shirt staat. De tweede taart wordt dus een tikkeltje stoerder. Waarschijnlijk iets van Marvel, DC of misschien wel Starwars. Ik heb wat plaatjes opgezocht, maar heb nog geen idee wat het uiteindelijk zal worden. Dat laat ik jullie na het feestje zien.

Foto's: Pinterest
Foto’s: Pinterest

Na al dat online zoeken en de voorpret van het organiseren, wordt het inmiddels ook tijd om actie te gaan ondernemen. Ik ga deze week maar eens contact opnemen met de bakker om te vragen naar de mogelijkheden en de prijzen.

4 reacties

  • Roxanne

   In het kader van lang verhaal: Pel is de officiële naam in zijn paspoort en die gebruikt hij op zijn werk. Huib is zijn roepnaam. Hij werd een beetje gek van het wisselen en wil dus als Pel door het leven gaan, zodat hij gewoon één naam heeft. Voor mij even wennen… 😉

   • Sanne

    Hahaha… niet alleen voor jou wennen, want ik moet er ook even aan wennen.
    Dus ik mag niet meer Huib schrijven in de brieven, maar Pel. (stiekem vind ik Huib toch wel een leukere naam :D)

    • Roxanne

     Dat mag wel hoor 😉 Hij wordt helemaal gek van het hebben van twee namen. Maar op het werk pakken ze de eerste naam van je paspoort (en laat Huib eens uitspreken door internationale collega’s..)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.