Voorbereidingen voor de eerste verjaardag van Marcel

geplaatst in: Marcel | 2

ballonnen eerste verjaardagNog maar (iets minder dan) zeven weken en dan is het zover. Onze kleine man wordt dan één jaar. Hij wordt al steeds meer een dreumes, het echte baby’tje is er al niet meer. Het gaat allemaal zo snel. Zijn eerste verjaardag willen we graag een beetje groot aanpakken. We willen eigenlijk zoveel mensen uitnodigen, dat we al meteen besloten hebben om het niet één, maar twee keer te vieren. De datum hebben we gepland, nu moeten we het feestje nog verder gaan regelen.

De verjaardag in twee keer vieren heeft voor ons duidelijk voordelen. Zo hebben we namelijk allebei een leuk idee voor een taart voor de kleine en worden we het daar niet over eens. Nu laten we er gewoon twee maken en hebben wij allebei onze zin. In de toekomst zal Marcel zelf wel een mening hebben en dan is dit uiteraard geen issue meer. Dan mag hij het zelf bepalen.

Deze week zijn we begonnen met het maken van lijstjes. Wie willen we nu eigenlijk uitnodigen? Hierbij gaat het er niet alleen om wie wij leuk vinden, maar ook om de mensen waar Marcel iets aan heeft. Wat mij betreft zijn dat dus de mensen die interesse in hem tonen en die af en toe iets laten horen. De mensen die de moeite hebben genomen om (hier of bij onze ouders) langs te komen. Deze keer ga ik me zeker niet laten leiden door ‘als ik die vraag, dan mag ik die niet achterstellen’. Normaal denk ik daar wel over na, nu wil ik vooral een leuk weekend organiseren voor mijn kleine vent. Een leuk feestje met familie en vrienden. Niet te lang en niet te druk.

De komende weken ga ik dus lekker aan de slag met het organiseren van zijn eerste verjaardag. Op mijn to do lijstje staan het zoeken van een toffe outfit voor Marcel (of twee?), het maken van een leuke uitnodiging en het bestellen van de taart. Dan hebben we natuurlijk nog decoratie nodig en lekkere hapjes. Volgens mij gaat dat wel goed komen.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.