Een nieuwe loopfiets van Loopfietsstore.com

geplaatst in: Espen | 0

Een tijdje geleden werd me gevraagd of ik het leuk vond om een loopfiets uit te zoeken in ruil voor een recensie. Dat leek me een leuk idee, zeker met Espen’s verjaardag in het achterhoofd. Marcel heeft al meerdere loopfietsen van Puky gehad en die was er altijd al dol op, maar we hadden er zelf geen met vier wielen. Espen kon dus nog niet oefenen. Vanaf nu lukt dat wel, want vorige week werd er voor Espen een mooie Puky loopfiets bezorgd door Loopfietsstore.com.

Omdat Espen nog niet kan lopen, kozen we voor een rode Puky Wutsch. Deze loopfiets heeft 4 wielen en is hierdoor erg stabiel. Dat is handig voor Espen, want hij kan nog niet echt lopen en heeft dus ook nog geen balans. Deze loopfiets is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar en 80 cm. Espen is net één geworden, maar is de 80 cm al voorbij. Hij moet dus nog even oefenen, maar dat komt wel wel goed.  We weten van Marcel dat dat vrij snel gaat op het moment dat ze het eenmaal door hebben. Marcel ging al hard vooruit met zijn loopfiets voordat hij kon lopen. Verder zijn deze loopfietsjes van Puky licht qua gewicht (deze versie weegt 2,8 kilo.) Je kunt de fiets dus zelf gemakkelijk oppakken om te verplaatsen en kleintjes kunnen daardoor ook makkelijk vooruit komen als ze erop zitten. Ondanks het lichte gewicht zijn de loopfietsen van Puky erg veilig en stevig. Wij hebben in elk geval goede ervaringen met dit merk.

We hebben Espen inmiddels al een paar keer laten oefenen. Hij begrijpt het concept van een loopfiets nog niet en hij had in het begin nog geen flauw idee wat hij ermee kon doen. Hij kan er al wel op zitten en vindt het wel leuk om de loopfiets te onderzoeken met zijn handjes. Als ik hem zo zie zitten, is het me ook wel duidelijk dat mijn baby een echte dreumes geworden is. Het lukte Espen wel vrij snel om langzaam achteruit te rijden.  Het is dus vooral een kwestie van bedenken dat hij ook vooruit kan gaan en dan is hij er waarschijnlijk zo vandoor. Wie weet kunnen we hem over een tijdje nauwelijks bijhouden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.