Een klein beetje genieten

geplaatst in: Mama | 0

weekend augustus 15Inmiddels ben ik alweer 38 weken zwanger. De tijd is voorbij gevlogen, maar die laatste loodjes zijn toch wel zwaarder dan ik dacht. Kortom, ik heb niet zoveel meer om te melden hier op mijn blog, want dan zou ik elke dag hetzelfde kunnen schrijven. Meestal slaap ik ’s nachts slecht, haal ik dat in de ochtend in en ben ik de rest van de dag aan het lezen of televisie aan het kijken. Niet echt heel opwindend.

Dit weekend voelde ik me eindelijk weer eens wat beter. Ik denk dat het zonnetje en de fijne temperatuur daar wel een rol in gespeeld hebben. Hoe dan ook, ik was eindelijk weer een beetje buiten. Zo ging ik vrijdagmiddag met Huib mee naar Zwolle om een nieuwe lease auto op te halen, aten we Italiaans op een terras bij strand Horst en dronken we koffie bij zijn ouders. Zaterdag lukte het me om mee te gaan naar het winkelcentrum, waar we wat mandjes haalden voor in de babykamer zodat ik de kleding van de baby eindelijk netjes op kon ruimen in zijn kast. Ook vond ik een leuke, linnen tas met tekst erop voor 50 cent. We dronken daarna nog een drankje op een terrasje samen met mijn ouders. Vandaag wilde ik er ook even uit, maar had ik verder geen zin om sociaal te doen bij familie of vrienden. We kwamen daarom niet verder dan naar de Starbucks rijden en daar wat drinken (en een stuk cheesecake delen) op het terras, maar op die manier was ik er toch even uit.

Het zijn hele kleine dingen, maar met die dikke buik zijn het net even de lichtpuntjes die me door de dag heen helpen. En ja, die heb ik zeker nodig. Mijn humeur daalt af en toe tot flink onder het vriespunt. Ik ben echt toe aan de bevalling. Morgen begint de gewone werkweek weer. Ik heb in de middag een afspraak bij de verloskundige. Dan kan ik bij haar even klagen over hoe ik me voel en dat ik het nu echt wel zat ben dat ik niet lekker slaap en dat alles pijn doet. Op dit moment blijf ik liever nog even hangen in het fijne gevoel van dit zonnige weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.