Echte Post is Cool 5 

geplaatst in: Post | 0

Het was dit weekend weer tijd voor het uitpakken van een swap! Dat is altijd leuk. Deze keer ging het om de vijfde editie van Echte Post is Cool. In maart deed ik mee aan deel vier en dat was zo leuk dat ik me dit keer weer heb opgegeven. 

Eerder deze week deed ik een pakketje op de post voor Sarina. Het was even spannend of het pakket op tijd zou komen, omdat ik door mijn bronchitis niet zelf naar het postkantoor kon lopen, maar uiteindelijk kon zij vandaag haar pakket wel uitpakken. Dat was fijn. Ik heb weer met veel plezier geshopt. Ben je benieuwd wat er in het pakket zat? Kijk dan op Instagram


Donderdag ontving ik mijn eigen EPIC pakket en vanaf dat moment stond de doos me aan te kijken. Het is best moeilijk om vervolgens te wachten tot je het uit mag pakken, maar dat is uiteraard wel gelukt. Aan de buitenkant van mijn pakket zat een envelop waar op stond dat ik die eerst moest openen. Hierdoor zag ik dat het pakket van Jenniek kwam. (Heel erg bedankt!!) 


Daarna maakte ik de doos zelf open. Die zat echt helemaal vol met cadeautjes ingepakt met verschillende, mooie cadeaupapiertjes. Daarnaast rook de doos heerlijk naar kruidige thee en ik zag chocolaatjes. Dat is altijd goed. 

Jenniek kocht voor mij allerlei soorten dingen die ik altijd erg leuk vind, maar waarvan ik vind dat ik ze niet ga kopen. Zoals een leuk notitieboekje voor bloggers, stickers, labels en pennen. Ik moest erg lachen om de potloden en puntenslijper. Ik was namelijk laatst aan het mopperen dat ik die nergens kon vinden in de verhuisdozen op zolder. Nu heb ik ze weer bij de hand. De leuke snorren-punaises zijn een goede reden om een nieuw prikbord op te hangen in ons huis! Ook de klaprooszaadjes gaan goed van pas komen, want we moeten onze tuin nog doen. (Pel maakte alleen flauwe grapjes over klaprozen en dat die zoveel herrie maken, omdat ze soms in applaus uitbarsten. Dat was echt een rode kaart!) 

Ik vond het weer onwijs leuk om mee te doen en wil Northflix en Monsieur Mango dan ook ontzettend bedanken voor het organiseren van deze leuke swap! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.