Dertig worden in Londen

geplaatst in: Reizen & Vakantie | 14

Over iets meer dan een maand word ik alweer 30. Ik keek er al die tijd niet echt naar uit, maar je kunt het natuurlijk zo leuk maken als je wilt. In de zomer hadden we bedacht dat het leuk zou zijn om mijn verjaardag te vieren in de zon. Nu lijkt me dat nog steeds een prima idee, maar toen we een auto kochten, ging er wel een deel van het vakantiebudget af. Lanzarote zat er dus niet meer in. Toch wilde ik graag mijn dertigste verjaardag in het buitenland vieren.

Londen 2010

Ik dacht na over waar ik het liefste wilde zijn. Al jaren wil ik een keer terug naar Londen. Het is bijna vier jaar geleden dat ik daar voor het laatst geweest ben. Ik houd van Londen! De keuze was dus snel gemaakt. Ik bekeek wat mogelijkheden, sliep er nog een nachtje over en besloot het toen maar gewoon te doen. Gisteravond kroop ik met mijn laptop op de bank en ik zocht een mooie locatie uit. Na wat over en weer e-mailen met de verhuurder, boekte ik de kamer vanmorgen via Airbnb. Tel daar een treinreis bij op en het is alsnog best een plons geld, maar wat heb ik er een zin in!

Laat 2014 maar komen. Wij gaan naar Londen, baby!

14 reacties

 1. Wanda

  Leuk joh om je 30e verjaardag in Londen te gaan vieren! Ik word volgend jaar februari 40 en wilde dan eigenlijk wel naar Parijs maar ja, vriendlief is niet zo voor Parijs te porren in februari…

 2. Emmy

  Ik wil ook heeeeel graag een keer naar Londen. Maar eerst ga ik een dagje naar New Castle! 😀 Heel veel plezier!

 3. Marije

  Wat een super idee om je dertigste verjaardag in Londen te vieren! Ik wens je alvast ontzettend veel plezier!

 4. Sanne

  Ik vond het dus echt vreselijk om dertig te worden. Het is ook nog jaren een andere telling geweest. Ik bleef namelijk gewoon 29 plus 1 😀

  Heel veel plezier straks in Londen

  • Roxanne

   Ik vond het ook niet leuk maar heb er laatst een goed gesprek over gehad met iemand van 31 en toen heb ik mijn mening toch wat bijgesteld.

 5. Petra

  Ooh wat gaaf! Staat bij mij ook nog op de ooit-te-bezoeken-lijst! 😀 Alvast heel veel voorpret gewenst!

 6. Limoentje

  Haha, 30 valt toch best mee? Ik heb mijn verjaardag niet gevierd (alleen met een bescheiden etentje), en voel me nog gewoon 29 😉

  Wel tof hoor, om het in Londen te vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.