Lekker slapen met Thomas de Stoomlocomotief

geplaatst in: Internet & Technologie, Marcel, Thuis | 1

Marcel slaapt alweer ruim een jaar in zijn peuterbed. Normaal gesproken ligt hij lekker onder een dekbedovertrek met voertuigen of Brandweerman Sam, maar na een jaar is het wel een keer leuk om hier een nieuwe set aan toe te voegen. Ik heb destijds bewust gekozen voor een dekbed in de maat 140x200cm. Ten eerste omdat we dan niet meteen een nieuw dekbed plus dekbedovertrek sets hoeven kopen als hij over een tijdje in een groter bed gaat slapen. Ten tweede omdat er veel meer keuze is uit stoere bedsets in deze maat. Welke peuter wil er nu niet slapen onder een mooie afbeelding van één van zijn grote helden?

Een aantal weken geleden maakte ik kennis met Kinderbedsets.nl, een website die allerlei verschillende kinder dekbedovertrek sets verkoopt voor kinderen. Op de homepage zag ik meteen allerlei gave sets van onder andere Cars, Frozen, Teenage Mutant Ninja Turtles en Shaun het Schaap. Aan de rechterkant van de website zag ik een eindeloos lange lijst met allerlei verschillende thema’s, series en films om uit te kiezen. Ik was op zoek naar een dekbedovertrek voor Marcel en dat was nog knap lastig, omdat er zoveel was om uit te kiezen. Brandweerman Sam heeft hij al en daarom ging ik op zoek naar een set van Thomas and Friends. Deze locomotieven zijn de laatste tijd zijn favoriet en toen ik hem de sets liet zien, werd hij meteen enthousiast. We kozen voor een bed set met Thomas, Percy en James erop.

dekbedovertrek Thomas de stoomlocomotief

Nadat we een keuze gemaakt hadden, was het dekbedovertrek snel binnen. Marcel was enthousiast, maar moest nog even wachten tot mama tijd had op zijn bed te verschonen. Ik heb het dekbed even gewassen en daarna kon ik het bed ermee opmaken. Het dekbedovertrek heeft twee verschillende zijdes waardoor je hem op twee manieren op kunt maken. Ook de kussensloop heeft twee verschillende kanten. Dit is leuk voor Marcel. Wat ik verder erg handig vind, is dat het overtrek en kussensloop voorzien zijn van een rits, zodat ze goed blijven zitten om het dekbed en het kussen. Inmiddels ligt Thomas de Stoomlocomotief dus op Marcel’s bed, klaar om lekker samen te gaan slapen.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Kinderbedsets.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.