Decemberswap 2020

geplaatst in: Post | 0

Na de leuke herfstswap van een paar weken geleden, vond ik het ook leuk om mee te doen met de decemberswap. Deze swap is wederom georganiseerd door Saskia. Het blijft ontzettend leuk om cadeautjes te verzinnen en verzamelen voor iemand en deze mooi in te pakken. Natuurlijk is het ontvangen van een verrassingspakket ook altijd erg leuk. Deze keer kwam mijn cadeautje niet met de post, maar het werd persoonlijk afgeleverd. Niet aan mij zelf, want ik was toen net Marcel gaan ophalen op school. Gelukkig zijn er hier in de straat altijd buren thuis, zo kwam het pakketje alsnog bij mij aan.

DecemberSwap

Mijn eigen pakket zat supervol met allemaal kleine cadeautjes. Het was heerlijk om alles uit te pakken en te bekijken. Allereerst zat er van alles in met een kerst thema, helemaal december natuurlijk en altijd leuk. De handzeep in kerstthema vond ik heel erg 2020 en coronaproof en de geur is lekker zoet. Volgens mij staat iedereen vanaf nu heel vaak zijn handen te wassen hier in huis. Het kleine, houten kerstboompje vind ik erg schattig. Ik wil dit jaar geen grote boom opzetten in verband met de jongens en onze twee boomklimmende katers, maar ik was al wel op zoek naar andere manieren om het huis te versieren en dit boompje past hier goed bij.

Verder ben ik dol op schrijven, journals vullen en alles wat met post en papier te maken heeft. De rest van de cadeautjes zijn dus echt een schot in de roos. Wat een gave stickers en wow een hele box vol washi tape! Hoe gaaf!! Ik ben echt heel erg blij met mijn pakket.

Mijn swap

Toen ik bij de vorige swap erg verkouden was, ontdekte ik dat je online prachtige cadeauzakjes en rollen inpakpapier kunt bestellen. Samen met de prachtige sluitstickers zien de cadeautjes er dan meteen tof uit. Ik strooide chocolademuntjes over de cadeautjes heen voor het decembergevoel.

Mijn lootje had Rituals op haar lijstje staan. Superlekker natuurlijk, maar dan zit je al erg snel aan het afgesproken bedrag. Gelukkig hebben ze ook mini verpakkingen, zodat ik toch een paar Rituals cadeautjes in het pakket kon stoppen, maar er ook nog ruimte was voor wat andere dingen zoals chocolade, decemberlampjes, handcrème en een maskertje van Hema en warme fluffy sokken. Ik kreeg al snel een fijne reactie dat ze het pakketje erg leuk vond. Dat is altijd fijn om te lezen.

Ik heb weer genoten van het swappen. Dus, op naar de volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.