De hele wereld aan de muur | Wereldkaarten.nl

geplaatst in: Internet & Technologie, Thuis | 0

We wonen alweer ruim twee jaar in dit huis en ik kan wel zeggen dat we nog genoeg te klussen en veranderen hebben. Een paar weken geleden begon ik met het opruimen en veranderen van onze woonkamer. Zo kochten we via Marktplaats een dressoir en vervingen we het vloerkleed, maar daarmee was ik nog niet tevreden. Zo zocht ik onder andere nog iets moois voor aan de muur boven de bank. Precies op dat moment kreeg ik ook een mailtje van Canvas Company. Normaal gesproken kun je daar bijvoorbeeld een foto op canvas bestellen, maar deze keer kreeg ik de vraag of ik interesse had in een gave wereldkaart voor aan de muur. Dat kon bijna geen toeval zijn.

Wereldkaarten.nl

Ik mocht op wereldkaarten.nl een mooie wereldkaart uitkiezen op 120 x 80 cm die bij ons interieur zou passen. Je kunt hier kiezen uit 90 verschillende designs, op verschillende groottes, maar ook op verschillende materialen. Je hebt bijvoorbeeld de keuze uit een wereldkaart op hout, canvas, aluminium of zelfs op behang. Ik zag veel mooie wereldkaarten in verschillende stijlen, maar was eigenlijk meteen verliefd op een zwart-wit exemplaar op canvas. De tekst ‘What a wonderful world’ vond ik mooi passen bij de wereldkaart. Ik wist dus meteen dat het deze moest worden. Gelukkig vond Pel hem ook meteen mooi en was hij het er mee eens dat deze kaart een plekje in onze woonkamer zou krijgen.

Inmiddels hangt deze prachtige wereldkaart al een week aan onze muur. Iedere keer als ik de kamer in loop, vind ik hem weer prachtig. Het is echt een eye-catcher en we hebben er ook al een paar keer een complimentje over gekregen. Ondertussen denk ik na over wat ik nog meer wil aanpassen aan de woonkamer. Ik wil binnenkort sowieso nog op zoek naar één of twee leuke lampen en daarnaast zou ik graag nieuwe gordijnen willen. Zo blijft er altijd wel iets te wensen over, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.