De 25 levensvragen tag

geplaatst in: Internet & Technologie | 2

Toen ik de titel van deze tag zag op de blog van Tamara, had ik eigenlijk het idee dat er diepzinnige vragen zouden staan waar je lang over na kunt denken. In werkelijkheid was het erg leuk om te lezen en denk ik dat je iemand wat beter leert kennen door deze tag. Een goede reden dus om hem over te nemen en ook in te vullen. (Ps. de vragenlijst werd lang geleden al beantwoord door Roosmarijn. Kennelijk zwerft hij nog steeds door blogland heen.)

1. HOE ZIET DE HOMESCREEN VAN JE TELEFOON ERUIT?

Ik heb een lieve foto van Marcel en Espen op mijn homescreen staan. Marcel vindt het erg leuk zichzelf te zien als hij mijn telefoon pakt en ik vind ze gewoon heel lief.

2. JE LOOPT EEN KROEG IN. WAT BESTEL JE?

Rosé. Dat levert soms wat gekke blikken op, bijvoorbeeld als je in een biercafé zit of tijdens een beergress meeting. Vroeger koos ik eigenlijk altijd voor Martini (met of zonder cola light). Overdag zou ik sneller kiezen voor verse jus, (groene) ijsthee of een Radler.

3. WELK WOORD GEBRUIK JE EIGENLIJK ÉCHT TE VAAK?

Ik zou het serieus niet weten, maar ik denk dat ik vaak ‘serieus’ zeg. (Mensen die mij in real life kennen, reageer gerust op deze vraag en vertel me welk woord ik écht te vaak gebruik.)

4. WAT IS JE FAVORIETE FILM?

Vroeger was dat City of Angels, toen Eternal Sunshine of the Spotless Mind, maar nu weet ik het niet meer. Ik heb zoveel mooie en spannende films gezien de afgelopen jaren. En wat denk je van Grease, die heb ik ook al honderd keer gekeken, maar hij blijft gaaf.

5. WAT IS JE GUILTY PLEASURE – OP HET GEBIED VAN TV?

Ik kijk niet echt vaak tv, tenzij ik een sportwedstrijd wil zien. In deze tijd van het jaar geniet ik wel van kerstfilms. Die zijn zo heerlijk voorspelbaar en ze geven zo’n fijn gevoel.

6. WAT IS HET LAATSTE LIEDJE DAT JE GELUISTERD HEBT?

Route 66 door John Mayer stond vanmorgen aan in de auto. Marcel vraagt standaard om ’66 Cars’ als we in de auto stappen.

https://youtu.be/UVadb29QV8U

7. NAAR WIE WAS JE LAATSTE APPJE?

Ik stuurde net een voicebericht naar een goede vriendin, omdat ik er opeens achter kwam dat ik in alle commotie van deze week haar verjaardag vergeten ben. Dat soort dingen zijn niet echt iets voor mij, maar op dit moment weet ik alleen op welke dag van de week we leven, maar kennelijk niet welke datum het is. *facepalm*

8. WAT WAS JE EERSTE E-MAILADRES?

Ik weet alleen nog dat ik een mailadres had bij dolfijn.nl. Daarna diddltje@hotmail.com, maar daar heb ik het wachtwoord niet meer van.

9. WAAR KUN JE JE ENORM AAN ERGEREN?

Daar kan ik wel een boek over schrijven. De eerste twee dingen die in me opkwamen, zijn taalfouten en mensen.

10. WAT IS JE MEEST AWKWARD MOMENT OOIT?

Volgens mij ben ik de koningin van de lompe acties en vreemde uitspraken, maar écht awkward is het over het algemeen niet. Denk ik. Eerder pijnlijk of gewoon dom.

11. WAT IS JE FAVORIETE DAG VAN HET JAAR?

De dag dat de lente begint, want dat is mijn favoriete seizoen.

12. WAT IS JE FAVORIETE EMOJI?

???? – Deze gebruik ik het vaakst volgens mijn iPhone.

13. KATTEN OF HONDEN?

Katten. We hadden thuis vroeger een kat en toen ik op mezelf ging wonen, adopteerde ik Bella. Deze oude dame woont nog steeds bij ons.


14. UTRECHT OF AMSTERDAM?

Utereg is mijn stadsjie. Geen twijfel.

15. KOFFIE OF THEE?

Ik ben geen fan van warme dranken. Ik denk dat het van de situatie afhangt. Ik drink alleen thee als ik het koud heb en soms (ijs)koffie als ik er zin in heb, maar dat komt ook niet vaak voor. Ik kies toch voor koffie.

16. SERIE OF FILM?

Hier heb ik in het verleden al eens iets over geschreven. Ik houd meer van series dan van films. Tegenwoordig kijk ik weer wat vaker een film dan toen ik dit artikel schreef, maar series blijven toch echt favoriet.

17. ENGELAND OF AMERIKA?

Engeland. Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar ben wel dol op Engeland.

18. VLEES OF VIS?

Vlees. Ik lust het allebei wel, maar kies zelf het liefst voor vlees.

19. DRANK OF DRUGS?

Drank. Met drugs heb ik geen ervaring en dat wil ik graag zo houden.

20. SPICE GIRLS OF BACKSTREET BOYS?

Backstreetboys, want KTBPA enzo. Oh als we het er toch over hebben. Hebben jullie de nieuwste single Chances al geluisterd? Zo niet, doen!

21. SESAMSTRAAT OF VILLA ACHTERWERK?

Sesamstraat.

22. BERT OF ERNIE?

Bert, want die leest boeken over pratende potloden.

23. BUURMAN OF BUURMAN? 

Buurman natuurlijk! Ajeto!

24. MEEST RANDOM FEITJE OVER JEZELF?

Als ik een pizza bestel, kijk ik eerst of er wel champignons opzitten.

25. DE BELANGRIJKSTE LEVENSLES DIE JE IN JE AFGELOPEN JAREN HEBT GELEERD?

Ik houd me niet meer bezig met wat andere mensen misschien zouden kunnen denken en focus me op mezelf en mijn gezin. Dat geeft meer rust.

 

Ik heb deze tag zelf overgenomen en tag daarom niemand. Wil je de vragen ook beantwoorden, laat je het dan even weten? Dan kom ik de antwoorden bij je lezen!

2 reacties

  1. Jenn

    Wat een leuke tag! Ik heb ook zo’n ‘levensvragen’ tag van jaren geleden op mijn blog staan, maar die wordt nog steeds regelmatig gevonden via overzichten, google of mensen die hem invullen 🙂 Leuk om je antwoorden te lezen.
    Jenn recently posted…En toen had ik een tattooMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.