Challenge accepted!

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 7

Na het lezen van een blogje van Naomi, maakte ik in maart ook een profiel aan op Goodreads. Ik ben dol op lezen en het leek me wel leuk om op deze manier bij te houden welke boeken ik lees. Al snel ontdekte ik nog veel meer functies. Zo kan ik inmiddels uren door de site heen ‘bladeren’ op zoek naar nieuwe boeken voor op mijn ’to-read’ lijstje (en dat is zowaar veilig, want je kunt de boeken niet kopen via de website). Ook kun je een reading challenge aangaan met jezelf. Omdat ik geen idee had hoeveel boeken ik in 2011 gelezen heb, zette ik voorzichtig in op 30 boeken.

Toch was 30 boeken lezen niet zoveel als ik dacht. Vannacht las ik het 30e boek uit en zou ik de challenge gehaald hebben. Omdat ik een paar weken geleden al aan zag komen dat dit geen uitdaging voor me was, heb ik de challenge bijgesteld. Als ik met dit tempo door lees, is de 40 waarschijnlijk ook zo bereikt. H. stelde voor om het doel dan bij te stellen naar 50. Als ik het haal, dan krijg ik een cadeautje van hem. Dat hoef je mij geen twee keer te zeggen. De vraag is nu dus niet meer OF ik het ga halen, maar wanneer. Challenge accepted!

7 reacties

 1. Serena

  Wow, ik heb er ‘pas’ 23 gelezen en dat vond ik al vrij veel. Vorig jaar las ik er maar 15.
  Maar inderdaad een leuke site, breng er ook veel tijd door.

 2. Rianne

  Jeetje, ik weet eigenlijk ook niet hoeveel boeken ik per jaar lees,maar 50 boeken per jaar is best veel. Succes met de laatste paar boeken!

 3. Mich

  Succes er mee! Ik sta op ………nul. Maar ik ga volgende maand op vakantie en dan hoop ik op….één 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.