Cadeautjes voor aanstaande mama’s

geplaatst in: Mama | 3

Toen ik zwanger raakte van Marcel, had ik al wel gehoord van het fenomeen ‘blije doos’ en dus ging ik op zoek naar de gratis boxen die ik op verschillende plekken op kon halen. Dat was best een aardige lijst en ik kon daar destijds niet zo goed uit kiezen. Cadeautjes ophalen en uitpakken is nu eenmaal erg leuk! Ik had zelf toch een viertal favorieten en die vroeg ik tijdens deze zwangerschap weer aan. Ik was wat aan de late kant, maar heb ze inmiddels alle vier in huis en wil even met jullie delen wat er zoal in deze boxen zit en of ik ze weer net zo leuk vond als de eerste keer.

Kruidvat Baby & Mama tas

Kruidvat is één van mijn favoriete winkels als het aankomt op spullen voor baby’s. Ik ben ook erg fan van de luiers van hun eigen merk en ik gebruik die voor Marcel ook nog steeds. Dit pakket kun je via de website aanvragen wanneer je in het bezit bent van een Kruidvat extra voordeelkaart. Je krijgt dan een mooie shopper (niet op de foto*), een pak Kruidvat luiers, Kruidvat babydoekjes en een fles wasgel van het eigen merk. Deze spullen komen altijd van pas. Ik kan me van drie jaar geleden herinneren dat er destijds ook een bijtring in zat, maar voor de rest is de inhoud wel hetzelfde.

* Toen ik het pakket op ging halen, waren de shoppers niet op voorraad en omdat ik de tas al heb, heb ik hem ook niet meer opgehaald. 

De Blije Doos

Deze zwangerbox is misschien wel de bekendste qua naam. Je kunt hem aanvragen via Wij.nl en ophalen bij Prenatal. In deze box zitten leuke cadeautjes en proefverpakkingen voor zowel jezelf als voor je baby.

Voor de baby zit er een pak Pampers in, dat maakt de box al meteen de moeite waard om op te halen, want luiers zijn gewoon duur. Verder zat er deze keer een Bibi fopspeen, een Philips Avent flesje, een tandenborstel en proefmonsters van Sudocrem, Dixap en badolie van Inoli. Voor de mama’s zitten er drie blikjes (zonder alcohol) in de box van Finley en Bavaria, een leuk notitieboekje, vitamine D pillen en proefmonsters van Always Dailies en Bio Oil.

Deze box was beter gevuld dan drie jaar geleden, dus dat is erg leuk! Het houdt hier ook niet mee op. Naast de cadeautjes uit de box krijg je door je aan te melden bij Wij Jonge Ouders ook na de bevalling nog leuke cadeautjes (zoals een muts met de naam van je kleintje erop) en je ontvangt een jaar lang het magazine Wij Jonge Ouders.

Ouders van Nu Zwangerbox

De Ouders van Nu Zwangerbox kun je aanvragen via Ouders van Nu en ophalen bij een Etos filiaal. Voor de baby kreeg ik een proefverpakking van Pampers, een klein flesje Zwitsal wasgel, een newborn speen van Difrax, billenzalf van VSM en een cd van Woezel & Pip. Voor mama zitten er een flesje Jillz 0.0, drie tijdschriften, multivitamines van Davitamon en een tube Etos belly balm in.

Ik heb drie jaar geleden geen foto’s gemaakt van de inhoud van de Zwangerbox dus ik kan ook niet goed vergelijken, maar ik ben wel blij met wat er nu in zit.

Babydump Cadeaupakket

Het Babydump Cadeaupakket kun je aanvragen en ophalen bij Babydump. In dit pakket zitten handige spulletjes uit hun eigen collectie. Niet alles is meteen te gebruiken, maar dat is niet erg. Ik was bij Marcel erg blij met de lepeltjes, bakjes en bekers die erin zitten. De bekers zijn inmiddels wel een beetje versleten, dus het is fijn dat we nu nieuwe hebben voor Baby Pluis. Ook zit er een washand in, een schattige zeehond knuffel, een baby-aan-boord shirtje voor in je auto en een rompertje (zonder mouwen) in maat 50. De inhoud van dit pakket is ongeveer hetzelfde als de vorige keer. Gelukkig zijn het handige spullen waarvan je niet genoeg kunt hebben, zodat je er ook een tweede keer iets aan hebt.

Deze boxen vond ik zelf het leukst om op te halen tijdens de zwangerschap en ook nu werd ik weer blij van de inhoud. De boxen bevatten naast deze cadeautjes ook nog stapels met kortingsbonnen en folders voor (andere) producten en diensten. Deze heb ik niet op de foto gezet.

3 reacties

    • Roxanne

      Nee dat kan ik me voorstellen. Hier zit er eentje naast de Ikea dus daar kwam ik dan wel in de buurt!

  1. esmeralda

    Heel fijn toch dat hij er nu nog steeds iets aan heeft? Zo hebben wij de cadeautjes ook uitgezocht! Moet echt een tijdje leuk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.