Book haul september 2015

geplaatst in: Boeken en ander leesvoer | 5

Tijdens mijn zwangerschap kon ik me niet altijd concentreren op het lezen, maar sinds M. geboren is gaat dat eigenlijk weer prima. Natuurlijk heb ik er niet altijd tijd voor, maar als de kleine slaapt dan lukt het wel om even te lezen. Soms slaapt hij lekker op mijn schoot en pak ik mijn boek. Dan kunnen we uren samen zitten. Ik kan daar enorm van genieten.

Dat betekent dus ook dat ik van mezelf op zoek mocht naar nieuw leesvoer. Wat boeken kopen betreft was september een goede maand!
boeken september 2015Allereerst kwam er een pre-order binnen: ‘The Fate of Ten’ van Pittacus Lore. Ik kijk elk jaar weer enorm uit naar het volgende deel in deze serie. Ook bestelde ik het boek met deel 10 tot en met 12 van de novelles die bij deze serie horen. Deze staan in de bundel ‘Rebel Allies’. Ik lees de novelles van de serie meestal digitaal, maar die vond ik deze keer moeilijk te vinden of het was net zo duur als de paperback. Dus koos ik ervoor om het boek te bestellen. Toen ik toch weer wat ging bestellen, kocht ik meteen twee andere boeken, zodat ik geen verzendkosten hoefde te betalen. (Slimme zet van bol.com, want ik koop nu regelmatig een boek extra…)

In de groepsapp van mijn zwangerschapscursus kreeg ik de tip om het boek ‘Mama Ontzwangert’ aan te schaffen. Een boek wat niet gaat over de baby, maar over het moeder zijn en hoe dat het eerste jaar gaat. Het klonk goed, dus ook dat boek verdween in mijn virtuele winkelmandje.

boekenfestijn utrecht 15In september komt het Boekenfestijn altijd naar Utrecht toe. Hoewel ik natuurlijk niet echt wat nodig had, wilde ik er wel even heen. Ik twijfelde of ik er alleen heen zou gaan of dat ik H. en M. mee wilde nemen. Uiteindelijk gingen we er op zaterdag met z’n drieën heen. Dat was wel zo gezellig. Ik kocht maar vijf boeken. Twee voor de kleine en drie voor mezelf. De tafels met Nederlandse en Nederlandstalige romans sloeg ik over. Mijn budget was niet zo heel groot, dus dan wilde ik daar liever zoveel mogelijk Engelse boeken voor kopen. Ik zag nog veel meer leuke boeken, maar voor nu was het goed zo.

IMG_3114

Uiteindelijk wilde ik de serie Revivalist van Rachel Caine wel graag compleet hebben, zodat ik deze kon gaan lezen. Omdat ik nog een kortingsbon had van bol.com bestelde ik de boeken daar. Omdat ik gevoelig ben voor de gratis verzendkosten, bestelde ik nog een boek mee van een andere serie die ik nog niet compleet heb.

Nu ik er weer dertien boeken bij gekocht heb (waarvan natuurlijk maar elf voor mezelf), zal ik in oktober eerst maar weer eens flink door gaan lezen. Hoewel ik vast nog wel iets leuks tegenkom ergens…

5 reacties

 1. Vlijtig Liesje

  Ik herinner me die boekenmarkt in Utrecht. Ik kocht daar destijds altijd boeken van Christopher Pike. Die zijn echt geweldig.

  Heerlijk dat je zoveel boeken hebt kunnen scoren. Lezen is fijn!

 2. Khim

  Heb ook tussen het voeden en slapen door van Marlie weer wat kunnen lezen. Maar ben echt mijn leesritme kwijt. Komt wel weer. Maar boeken kopen is voor mij ook geen probleem, heb er ook weer heel wat gescoord 🙂

  • Roxanne

   Ja ik lees ook een stuk minder, maar helemaal stoppen dat doe ik niet 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.